[Switch] FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (9)

982 回覆
4 Like 1 Dislike
hilda正撚到
hilda同byleth個support對話好悶
最衰係紅花冇得用
終於dlc可以同皇女同隊
希望遲d公報有白毛啦
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
白毛唔敢落去地底
有冇巴打有玩火紋無雙
e 幾日會員免費,玩玩下發幾正
一出就買咗
有愛先玩得耐
我又唔算死忠,知係大ip 想入坑但唔太想補前幾代d 機種
風花雪月就好enjoy既
隻無雙玩左一陣,即刻搵二手再買埋dlc故事就完,但點解仲未有Celica基本上係為佢玩咁濟
因為故事mode冇佢
ヒストリーモード「再会 そして・・・」クリア

打history mode
有興趣咪買返部3ds玩返
紅白機 超任嗰d都可以玩埋
不過除咗3ds隻外傳remake以外都冇中文
睇左,唔見有,差一關就爆主線,打埋睇下有冇

希望岀第二集,包埋風花雪月

thz 巴打
就係冇中文,所以唔想玩
有3ds 無雙同隻#FE 爆左就去玩番另一英雄王
聖戰同776
可以玩埋if 因為無劇情可言
但隻game本身係幾好玩
下,佢岀兩個版本我以為係多好多劇情
講劇情得白夜叫正常d
另外兩邊skip住劇情玩都得
但暗夜d關好正
冇dlc嘅情況下冇得刷經 仲要限錢
佢話冇劇情意思係劇情好撚爛
睇過介紹,玩系列好似係暗夜好玩d,但唔係有個咩透魔ver劇情一樣爛?
我只係好奇神威個身世
btw 女神威好好J
[年經] 覺醒if冇中文都唔緊要,唔需要明唔想明
透魔咪講返神威身世 打真boss
同埋可以用返兩邊d角色一齊玩
劇情都係爛
白夜和平大愛
對家將領死清光
暗夜血洗敵軍
反而死得兩件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞