絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
如果佢畫埋其他眉比我揀可能就知
咁既然你係唔中意一字眉點解唔講 整完又上嚟話人地整到你一字眉好搞笑
我都係J Pro整開 都唔係一字眉佢有俾我揀幾種眉形 揀到滿意佢先幫我整
上面講咗
講乜姐
講黎講去就係你唔鐘意又無出聲
大家都有得揀眉型
你自己放棄唔出聲怪邊個?
仲諗住上黎代表埋其他絲打
屈鳩大家都一字眉
咁我一開始都係信佢嘅專業啫,加上咁多絲推,我諗住實冇伏。第一個有相分享條j pro眉嘅絲實在同我條眉太似加埋ig fb,聯想埋一齊
要講嘅都講唒,我唔係想同其他絲嘈,總之希望都大家揾到心水舖頭整得靚
香港真係多精神病
5個月又話條眉ok,
依家又話唔ok。

我一直都冇話條眉唔得,只係唔襯我面型
如果我係女神就冇咁多麻煩
本身唔想嘈,
跟本就係你on9兼弱智
然後將責任亂咁推比間店

例如去剪頭髮,
髮型師問你剪齊陰定斜陰,
你撰左剪斜陰。
然後睇間店fb好多女都剪斜陰,
再黎開post話 聯想個個女都係斜陰,
斜陰唔適合我面型。
然後屈間鋪淨係識剪斜陰,
唔識剪齊陰。
唔想大家絲打誤會,我一直只係講個眉型差啲
而有絲打覺得點解我整之前唔講
係因為我相信佢嘅專業
只係整完發覺個眉型同自己面型唔太夾
我相信一直有追po嘅絲打應該有印象,
而且我亦係事後同想去嘅絲打講要傾清楚眉型
避免以上情況
佢係建議我整一字眉呀
依個post原意係推介飄/霧眉店,但就要大家睇我地係到嘈,實在唔好意思
我嘅經歷已經解釋咗好幾次,當然我自己都有問題,冇諗定整咩眉型,諗住人地幫我設計就ok,令結果唔係太滿意。
所以一開始我分享上嚟都係想去嘅絲打係整之前諗下整咩眉型先,或者雙方再溝通得好啲
如果我表達得唔好或者有人覺得我小題大做,真係抱歉。
嚟緊希望大家繼續介紹好店
關於我整眉就不再作回應了,有得罪嘅地方請多多包涵
下 點會 我整得好靚喎 完全係脫胎換骨同埋佢有一早係whatsapp講明幾多錢喎Ching
多謝層主推介,整得好靚,完全救咗我條眉
補番張相先 勁開心
J pro for sure 整完勁靚 老闆又好人
下?你有無搵錯地方?我都跟上面去咗 整得幾好喎 講明你要咩料 幾錢 補色幾錢
岩呀 畫之前同佢講咗唔要一字眉 同埋畫好先紋架嘛

未甩曬焦
j pro beauty係咪屯門個間?
見好多人講但follower好少 有啲擔心搵錯鋪
有無人做過呢間?
今日去咗Jprobeauty 整眉。
佢一開始畫嘅型我唔鍾意,之後畫左第二次,我就ok了
其實整之前,會畫好俾你睇,你話OK先會整
話有問題嗰啲真係奇奇怪怪。
我天生鴛鴦面,眉骨高低,講嘢或者笑嘅時候好明顯,店主都幫我上下將就左。
唔明點解有條友係咁追擊佢,店主好唔開心同好委屈,仲話有兩個因為聽咗嗰個人講嘅嘢取消咗預約。
連陪我上去嘅朋友都心動話下次補色時幫佢卜埋整
工作室環境簡陋,但係咁嘅價錢同質素我非常滿意
去唔去自己諗

補充番我本身係想話整一字眉,店主善意提醒唔適合我,因為我條眉眉頭向下,好彩聽咗佢講建議大膽啲同店主講你嘅想法,最終先可以整到自己滿意嘅眉毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞