絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
想問有無人去過 miio 霧眉? 見好多人都係嗰度做 ig 啲圖都幾好 但係驚係廣告
想問下絲打依家條眉毛點?
想帶屋企人去整 但唔知呢間手勢如何
好好睇!好自然啊~
你記得嗰時係做邊個價錢/用咩產地嘅染料嗎?
另外想問吓霧眉後洗唔洗戒口?
正🫡
想做飄眉/野生眉
有無巴絲試過fontainebeauty18呀
見到ig啲相似係我想要嘅嘢
有啲貴…或者有無其他介紹
上年睇咗呢個post去咗
好細心好溫柔,整出黎幾自然
我油性肌,宜家差唔多一年都仲有色
不過嗰陣去整咗差唔多4個鐘,要預鬆啲時間俾佢整

有冇巴絲試過呢間
請問有無洗眉介紹?

千祈唔好去呢間sugarpalm brow整!
整到我個fd兩條眉明顯吾對稱,仲要高低眉!
我都見到呢間好多廣告 心郁郁想試下
請問你最終有無去elegance1st 整到, 飄眉定霧眉? 整得好嗎? 謝謝
真係唔好呀,整得勁撚差

之前整嗰陣佢竟然夠膽死就咁按照我個眉型就整,無幫我修眉同設計眉形
當時第一次整唔識,加上都相信佢,所以無出聲
整完之後我日日都要用遮瑕遮咗再自己再畫
所以我都無再去補色
同埋條眉會變紅

我後尾去咗洗眉再整過
呢間真係黑店,以前都有人開過post,佢後尾改咗而家呢個名

一人一間ig美容黑店-lpgirls.studio
https://lih.kg/999953
我岩岩試左 暫時條眉型都還可以
未知第二次補完色會點
有。我係佢地IG見到有個飄眉(野生眉)Post,整得好靚,之後Dm問邊個師傅,話係Vincy,諗住整同款。去到佢話我毛髮濃密適合霧眉多啲,跟咗佢推薦去整,出黎效果幾好,至少好過以前千幾蚊去啲美容小店整。佢真係有把尺幫你度啲眉距
唔該曬你,請問你去銅鑼灣定元朗店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞