絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇絲打試過喺呢間整過?
哇,絲你好慘咁而家補完之後效果如何?
之前見到幾靚仲諗住去試吓
想問下有冇人做過brownie hk/ be like / miioskin ?
我幾個月前都去呢間整左 佢眉筆畫完個框我覺得唔balance 想叫佢改下 佢話我本身眉有高低 點知整完出黎真係唔太balance
但單獨黎睇個型係幾靚嘅
咁好彩我有pat蔭可以遮一遮其中一邊

同埋第一次感覺真係偏淺色 要用眉粉
以為係自己唔上色 點知去補完色果下係深
但過左一個月到都係淺 尤其係眉尾 依家都要用眉粉填
補果陣叫佢微調下 加長眉尾 佢話我本身原有條眉都短 整長好怪 好似完全唔聽我意見咁

有d唔明點解d comment話佢nice 我反而覺得佢態度麻麻
仲有就係我上去做果陣 咁岩有第二個客入黎 本身以為係個客早到/遲到 點知佢係同一時間約左兩個客
我第一次去1個鐘搞掂所有嘢 補色更加係得20分鐘
各位真係唔好貪平呀
我都係咁 補色係明顯痛左
佢解釋就話因為要大力補返d淺色嘅位 等佢上色d 所以先會感覺比較痛
但我補完都係淺 ...
一齊中伏好慘
我都係已經保養得好好 洗面洗頭好小心唔掂水
佢就話我油性皮膚所以食唔到色
但補完都同未補差唔多咁 一定唔會好似佢所講keep到一年

同埋第一次做果時唔係好記得佢上左幾多層色 剩係覺得一個鐘內搞掂真係太快
見其他店都要兩個鐘

真係懷疑有打手囉
本身見佢ig咁多好評都諗住係自己皮膚狀況/眉本身有高低 效果先無咁好
但聽完絲打講先知唔只我一個中伏
重點係補色態度真係180度轉變 好似趕你走咁
我d朋友都諗住等我做完好就去
但最後有眼見 咁淺色 都係不了
想問eyebrowbright 有無sis 整過?驚中伏
同問
多謝兩位絲打分享
本身真係諗住book呢間
好彩你哋講個問題出嚟,果斷放棄
態度唔好,時間一個人做先得一個鐘,又keep唔耐好淺色
除咗平 都真係冇原因要搵佢
覺得過左個夏天會甩晒色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞