絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
笑撚死 清者自清
如果係p圖假圖嘅即刻出黎澄清左唔係佢作品啦
洗乜身有屎咁慌張叫人delete post呀
以為講多幾次假嘅就可以推翻個事實?
無野好講就人身攻擊我
典型失敗者 靠踩鳩人攞優越感
講咁多廢話做咩姐,
唔駛亂帶風向喇
仲唔快dpost whatsapp對話?

追究上黎
刑事恐嚇唔知坐幾多碌呢
帶風向點睇都係你啦 次次j pro有負評你都一定出現
唔識就唔好亂拋書包啦
我係刑事恐嚇嘅記得報警 唔好講咁多廢話
無圖又話人唱衰 有圖又話人假圖
如果真係整成咁 放上網警惕世人都岩嘅
等其他絲打多個reference 唔係只得成功例子
想知上面絲打點用假圖同恐嚇勒索
又話有whatsapp對話嘅,等緊你
你咁清楚事主做過啲咩 咁肯定佢恐嚇同威脅老闆
咁不如你po上嚟啦
你講黎講去恐嚇同勒索
都未拎到實質例子出黎講下點勒索法
拎d證據出黎俾人評下啦
唔好齋up

我發現你都幾得閒
由2020年唱衰唱到而家
換個acc都換個名啊大佬
J pro太平又整得好搞到你冇生意?
本身冇諗住覆但見到依位絲打係咁屈人地係改名ac,真係忍唔住澄清hi 我冇改名呀
笑左
打開門做生意
少少負評都承認唔到
真係好極有限
人地d comment 都係講個人感受
跟住有堆人衝出黎話人地一直追擊
又話恐嚇又剩咁
真心此地無銀
八掛完幫手補充返,其實主要係舖頭影低嘅完成圖同事主post嘅相望落差好遠,先至衍生上面嗰堆質疑
所以上面班絲打先想事主同意舖頭公開佢嗰邊嘅相+對話,大約係咁
換個acc都換個名
又話有錄音同whatsapp紀錄?

唔好再做海底奇兵啦
一問就潛水,唔見得光?
有冇絲試過 belike.hk / sugarpalm / mayxbrow/lulubrownshop?
我噚日去整咗飄+霧
條友又話專業導師同評審考官
整完出嚟同佢IG差天共地
期間又好求其 一路幫我整一路㩒電話
今日第二日我起身洗面
條眉啲顏色係捽得返出嚟
搞到我勁開心 有機會唔使出去洗眉
甩焦咋
唔見起焦
我噚日已經試過捽捽吓咁 真係甩到色
Miusee 6D粉黛眉有冇人試過?
想問下係咪呢間
真係幾柒….
但想問下 你當時做完睇鏡見到一條條平行四邊形咁 你無即場提出?仲比錢佢?

利申 未做 考慮緊做邊間 廢事比你話打手
我覺得你好慘
話說好多年前我都有追過呢個post
我自己去咗試啲師傅嘅功架就係去修眉先
佢修眉都唔掂就霧/飄眉更加唔駛諗
我試過其中一間叫eyed**r (樓上俾人鬧到仆街嗰間),佢修眉型幾靚但唔係好對稱,所以我都冇再幫襯(咁修眉都唔係好大影響,因為我自己識畫眉)
我見佢嘅production 都靚過你幫襯嗰間j 咩,eyed**r 都唔係話差得咁緊要但都比人鬧到仆街,
然後間j咩咁都咁多人吹奏都估佢有少少,咁只好話唔啱我嘅審美觀,不過我嗰陣冇留comment…
因為百貨應百客,好多呀姐整到條眉我覺得係鬼五馬六,佢哋自己覺得好靚,我都唔judge…

講真,就算個客唔識分咩平唔平衡,間鋪都有責任去幫個客make sure 條眉係平衡同埋唔死實
不過功架唔夠就出嚟搵食嘅人多的是
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞