絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
兩日前問咁快就整咗幾時整架你
忍住手唔好r啲焦啊
2020年6月整飄霧眉,到宜家眉型完美健在,但色甩到變紅色冬天嘅時候條眉乾到有眉皮(頭皮)
.....容易出血,可能導致留色率較低

我之前整眉𠝹到出曬血同痛撚死,要轉敷另一只麻膏先work(唔係佢呢間整)但宜家條眉型好完整,幾時先甩
J pro?有冇圖
等我報告下先,我專登搵番個post出黎嫁,個整眉女仔同我講返,原來好多人睇咗呢個post黎搵佢整眉😂,估唔到我咁大影響力😂

咁上次整完,我對眉keep左2年,無變紅到,最近都甩得7788,我又搵番Oska.or個女仔整。
我覺得佢最好係佢會搵返我之前個記錄出嚟,睇返我之前用咗咩色,同之前皮膚嘅狀態係點都有寫低👍🏼
今次都係整返霧眉,不過我染左頭髮,所以揀咗淺色,佢話補色個陣可以轉顔色,呢點我又好buy,因為本來就打算冬天染番深色👍🏼

呢間價錢中間,霧眉二千幾,個女仔好細心同手勢好好,我覺得佢比我第一次去嗰陣時手勢仲好左,今次我想做有少少眉山嘅眉型,佢一畫我已經好滿意,我平時自己畫番個山上去都攪成3個字,總括嚟講,我應該唔會轉其他間,有朋友搵其他間整,半年就無囇色,一係就飄到好似有疤痕咁。。
我好似第3,4日
甩到懷疑完全上唔到色
又要忍住唔好自己畫返堂眉
真係去到第3星期多啲
色開始出返
先開始滿意
有無人試過barelybare.co,好唔好
除左j pro之外,仲有冇邊間推薦?
平時都係就咁畫眉就出街,霧眉好重妝感,但飄眉又好似好快就變紅,依加1516緊
有冇二千左右整眉推薦
有冇男士嘅飄眉介紹呀

好似好多都係討論女嘅
有冇洗眉推介驚有啲會好痛同恢復期長
應該係
用普通話溝通
口音聽得出係外國人
Jpro真係幾好 本身淆淆地但最後都去咗 9月去霧一開始有啲甩焦好驚問老闆娘 佢都勁耐心咁覆我甩完之後勁靚完全唔使畫眉出街 講真呢間除咗遠啲之外真係平靚正
係咪browsbymoon?請問效果如何
絲打最後有冇整到呀?覺得點?
有冇絲打做過medpure beauty?
Ig見到好平,啲相又好似做到好自然咁
但價錢咁平會唔會係伏?

呢間有冇人整過
見d相都幾靚 眉型又好似幾好
Jpro係良心小店
我今年係第二次幫佢整
老闆娘手勢好又有經驗,整得好好
成日見佢被人抹黑好慘㗎
奉勤大家唔好盡信網上講嘅野😵‍💫
有冇update啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞