絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
睇完上文下理都似係班打手係度mon post 護航

人地都post哂條眉同收據出黎 仲講到人地專登去第二間舖做完屈鳩佢咁

老老竇竇 做柒左咪認囉 成班打手講到同老闆娘咁熟 條眉係咪佢做 佢心知肚明啦

大家作為女人 最緊張就係塊面 而家你俾人整柒左塊面一次 你仲敢上去俾人搞多次塊面都唔make sense啦 成班打手仲要繼續係度blame the victim 叫人俾咩consent個老闆娘去post呢樣 post個樣 似你地想個老闆娘公開事主資料去公審個受害者多啲

PS. 事主記得save哂啲證據就直接去報消委會 唔好俾人激兩激就放哂d對話上黎連登俾班打手公審
唔係好熟純粹見到有爭議去問下佢咩事
你要唔要post埋你未整之前條眉係點樣出黎先
大佬 你本身就高低眉 飄眉點幫你整到100%咁靚啊
姐係本身塊面就爛既 整完冇咁爛 就話人幫你fix唔好 你睇下自己本身咩料先得㗎

原來你都知自己無理取鬧
講真 整完 緊張錢多過緊張塊面 似想食免費餐多啲窩
如果你話事主係搵過老闆娘整翻好條眉 老闆娘唔理佢就話
事主直頭係威脅話如果唔退錢就唱衰佢同報消委
明眼人都知咩事啦

我鬼知係唔係老闆娘做咩我係佢助手?
都淨係去做過一次 冇話熟唔熟 純粹見到有人無理取鬧想紋免費眉唔成功 嬲嬲唱衰人好好笑

btw 報上消委可以點事主滿意先離開 事後唔滿意 商家亦有提供服務 你有冇常識
你都幾搞笑,我依家有focus話個眉形有問題咩?
唔好諗住spin走啦
條眉藍色同啲線咁柒,同我本身條眉係點完全無關係架喎
由頭到尾都無人敢正面回應呢樣野
我想紋免費眉就唔洗用幾倍金錢去洗啦應該繼續帶住呢條眉開開心心吖嘛唔係點叫免費呀?
開始詞窮就人生攻擊?笑死
你要攻擊要護航我阻唔到你 總之我要分享既野已經分享完
你地要圍爐就慢慢圍
我都不知幾想事主快d報上消委會
可能佢以為咩狗屎垃圾隊上消委會就可以賠錢
係度呃人辛苦血汗錢

一間小店,收費已經唔係貴
難道仲可以每日可以出糧畀咁多人專登上黎護航
話人打手之前有冇用腦思考過,真係on9

話我地打手我夠可以話事主係旺角beau** i***打手
專登promote間野嘅洗眉服務先係度唱雙簧
你自己話佢整高低眉 我駁翻你就話我spin走
你都幾撚好笑
講咗幾撚多次 條眉係你話滿意走㗎窩 你話整完深色望唔到 我呢啲行外人求其睇老闆娘張相都見到啲線係點 你講到自己咁內行 唔係唔識睇吓話

由頭到尾你話條眉係藍色 我睇來睇去都見唔到邊忽藍係你色盲定我色盲

叫你俾多少少證據就話分享完
大家自己諗啦
仲要睇相都真心柒喎條眉
啲線jm9 都唔知一個二個係咪盲既
退唔退錢都事小 總之大家識路唔好再去 由得呢班人繼續幫襯
又要利用網絡公審,又整係post自己嘅一面說詞。唔畀老闆放證據解釋,一味話我地圍爐護航打手。請問事實上老闆有冇私自放曬事主嘅資料公審返事主?反而事主冇頭冇尾掉兩張相求其三言兩語話自己係受害者,not guilty until proven冇聽過?冇證冇據就令人蒙受名譽上損失
你咪繼續有你繼續唱J Pro

如果大家因為呢啲冇證冇據嘅指控唔幫襯,對老闆黎講絕對唔係一個損失。畀佢整得靚嘅客自然私底下會幫佢宣傳,希望老闆娘當撞鬼,唔好太上心。

不過都想大家將心比己,如果你係一間小店,面對住網上咁嘅指控,你會點諗?

價錢已經平絕全香港咁滯,有良心,大部分人對佢有讚冇彈。冇啦啦畀d仆街攻擊,就咁掉兩張相就話係老闆嘅作品。對話入面淨係叫你賠錢,同行入去餐廳食完野話難食叫退錢有咩分別?仲要賤到post嘅相,都唔對應本身間餐廳廚師整出黎嘅野。

講真,我只係一個路人。聽到老闆娘咁唔開心,我都只想還佢一個公道。唔好話偏幫邊個,叫你拎證據就耍手擰頭,已經好難相信你。唔好同我講咩塊面好緊要乜乜柒柒,一個淨係叫回水,唔提供證據,連上返去畀老闆娘親眼望望條眉發生咩事都唔願意嘅人,真係毫無誠信可言。

Btw,我等緊消委會開file架
原來又真係唔係打手喎,唔係打手咁簡單囉
一係facebook share即刻有條友9秒9join group然後就jer住晒
又話我facebook account假,又質問啲相嘅時序仲話條眉睇落都正常,最後仲話唔算黑店只係唔合我要求叫我下次三口六面講清楚
點知原來又係阿"非打手" 仲走去pm個版主叫佢delete post
可惜版主唔受理仲post埋出黎
會唔會柒左啲
又唔係你條眉 除左我之外我真係諗唔到有邊個會咁上心mon到咁實

事實上就係條眉整成咁
好定唔好,見仁見智啦
我分享嘅完全無虛假或者抹黑成份
如果我真係有以虛假陳述唱衰你嘅歡迎你去報警
大大方方啦,唔好再係到賴地硬
係咁有信心覺得條眉無問題嘅做咩唔俾人share
依個post都係俾大家分享經驗,唔係俾你地用黎罵戰人生攻擊
所以我都唔會再多講
人哋去唔去整係人哋嘅自由

唔post出黎啦有興趣自己睇
https://www.facebook.com/groups/175265136527997/permalink/1070836360304199/
是但啦 我又唔係呢間老闆 係見到有你呢啲閪客想屌下你姐
係咁話分享完 唔多講又係咁reply又去fb grp唱衰 咪撚係度扮瀟灑啦 幾時send埋上baby condom?
樓上做打手做到咁出面就真係有點柒
開始講粗口好狗急跳牆feel
笑死
追post先發現條眉真係好恐怖勁似60年代作品
將心比已真係唔會想番去搵個已經整衰左自己條眉既人去跳多落個火坑一次
講真事主係勒索就叫你賠埋洗眉錢啦
呢啲黑店真心唔好幫襯
Jpro beauty 個老闆娘真係慘,
又遇到d想食霸王餐嘅人,

你公開所有whatsapp對話同錄音啦。
睇下你要求退錢,食相有幾難睇。

又P圖又用假圖,又散佈不實信息,
唔駛死全家啦,你實係死剩種黎

相由心生,要求老闆娘公開你個衰樣
聽講你出言恐嚇同威脅老闆娘喎
唔退錢就要周圍唱?

你就好啦
今期綜援又有半個月獎金

我做得幾好喎
上年12月做,我仲要岩岩先補色
之前疫情佢冇開,我過咗時間佢都照幫我補
同埋我都係做你嗰隻款
我都覺,不過真係遠
出動埋p牌
我已經懶得覆
呢頭話幾好俾錢走人
轉個頭又話整得衰高低眉又剩
個個退唔到錢就威脅唱衰 搵鬼開鋪做生意咩
我都想睇
上面話咩save低晒啲錄音又剩 你咁理直氣壯既咪放出黎比大家睇下
講真 我地同老闆娘又冇利益關係 個道理係邊個個邊咪撐邊個
多啲人幫襯佢我地有佣金?
追左post
Post埋圖同俾錢證據都夠晒證據啦
樓上果幾個係咁話聽老闆娘講點點點 打手味好濃
雖然可能真係有人係jpro做過眉係ok,
但上面條眉真係整得好柒 果幾條線想點
如果係我條眉又藍啲線又咁硬 真係喊出黎
整完咁樣真係搞唔掂 d線唔自然都咁 出街會唔會俾人笑 樓上有絲打係咁叫人唔好單方面攻擊好搞笑 share 自己感受其實點雙方面 你講到咁好 咁你都可以share d 圖出嚟俾大家欣賞下有幾好架 記住要雙方面咁討論有幾好呀 唔係就無證據佢好好架喇 不過打手應該無圖可以share
條友做完話j pro整得好靚
然後等錢洗就話要退錢
如果唔係就周圍唱
又威脅又恐嚇,最後無錢收。

依家用假圖扮受害者周圍唱
我追post又無睇到佢話靚喎 見到佢話去左洗眉 講真 要幾憎自己條眉先會去洗先 洗眉仲貴過整好多 又痛又搞勁長時間 但係點佢點威脅同恐嚇 如果淨係話退番整眉既錢 我覺得合理呀 你話佢再要多d錢就唔合理喇 同埋如果係個別事件 點解你地咁緊張 如果好多人都唔不滿要求退錢 咁老闆都要反省下係咪技術有問題啦
不要合理化 恐嚇同勒索

用假圖,虛假陳述,
質疑佢去洗眉都係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞