絲打們求飄/霧眉店推介

676 回覆
2 Like 1 Dislike
我都係叫好多人話好
跟住去左整飄眉

店主有啲hea整
同埋好粗魯
勁大力整住我塊面
啲人明明話好溫柔

整到同樓主一樣整到好幼
同佢ig d post完全唔同

整左一個月就差唔多甩晒色
超級唔建議人去囉!
之前我覺得好似整得幾好,但係整完一星期後已經冇色,cls,咁就2xxx ,學生錢都呃....
屌koey,ig post呃人,冇可能有ig啲效果
而家仲full booking到下年,睇嚟大把c打嚟緊會比佢呃
原來都咁多人中伏
我以為係我自己一個嘅問題 (佢堅持我面形唔啱)
同埋以為自己面油多先會甩色得咁快!

我依家差唔多冇晒色~
同埋左邊尾甩得多啲,唔畫眉係超級唔對稱

連我FacialEE都忍唔住話收平d幫我保色

我同你一樣以後都唔想試整眉住,有陰影~~~~!!
真係唔明點解咁多人排隊 除左佢係黃店之外
打埋佢個名出嚟 eyedearhk
唉 條八婆koey成日就懶係好態度嗰啲(喔,哦~)好似好好禮貌咁...
我一個月都冇就冇曬色真係心痛,咁就正價三千左右..
Eyedexrhk
Fk U
仲要細鋪搬大鋪,搬埋入海之戀,都唔知呃咗幾多人錢...
希望各位唔好再比佢呃..
黑店

啲色仲要甩到一忽忽
啲相分明呃人
絲打們如果要飄眉 霧眉最好唔好去呢間 eyedearhkx
真心不了
狗也不屌
有無多啲絲分享下eyedear?
幾個月前已經book左聖誕節前飄
宜加先發現呢個post

我之前仲上過去考察整左角蛋白
環境舒服 角蛋白都整得都ok架

我蝕左訂唔緊要 但係屋企人啱啱先bk左做model
諗左咁耐先決定做唔想中伏
我6月飄咗,正價飄,基本上過咗半個月已經冇曬色如果你有閒錢你可以試下個koey個甩色飄眉
等左咁耐竟然係甩色眉
都怪自己無search清楚,見到黃店就9衝
我見佢開埋班教人諗住應該無死啦
宜加都唔知點好
Model仲要已經full pay左
我嗰陣都係諗住支持黃店,見佢ig啲post幾好咁,點知中伏....
193老婆
收皮啦八婆koey
講完想粗啲都唔撚幫我整,補色都有講多次都係唔撚整,呃呃埋埋,正一死八婆
扮咩可以一齊討論

唔止甩色
仲要整到好幼
又粗暴
我都喺xxxdear整過!甩曬焦之後發現眉頭高低得幾顯而家日日都要畫下條眉先出到街
hello december 咪撚去
我面形明明唔啱一字眉係都要整一字
話襯我
之後半年想約補色
唔係嗰日舖頭唔開就話嗰日已經爆咗
屌 我知我咁樣空口說白話我會盡量搵吓有冇對話
屌 唔該真係唔好去 我唔想大家中伏
原來有咁多苦主
唔好去啊,一定會後悔。
btw 八婆koey留下負評

笑撚死,港女店主mon post mon到咁快手
點啊八婆koey,自製好評你都做埋
2318話有好評文
2318就即刻send
到底呢個係你自己打定真係你個畫眉達人客仔?
留名睇你回應
J Pro Beauty點解可以咁平

問完見佢分左唔同產地色乳價錢

台灣最平啦

德中價

美貴價

咁樣有比較下就心大心細

唔想因為d料失敗變到老人眉d色
整左未? 係咪揀最平果隻料
求後評
咁最後有無伏
諗緊j pro 同 bs.beauty.lab
又或者唔整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞