寫一首情詩畀暗戀嘅女仔,點知佢出返條謎題畀我.......(2)

1001 回覆
1057 Like 12 Dislike
分咗龍威同小藍一組 跟住ntr 結局

龍威:「小藍…啊…我要…我岀啦…」

小藍:「呀…呀…唔好…唔射入邊…」

「叫左你唔好射入邊架啦,射曬係入面好熱呀。」小藍說道

「下次唔會架啦,放心啦,我會負責任架。」龍威回應
Push
push
LM
有無人諗過大佬花係TB
好有以前睇安達充漫畫feel
試膽的路線由一個舊式公屋屋村作起點,穿過屋村中間的公園,沿著一條長長的小徑下山,便會來到一個空場,左轉就是一幢廢棄的工場,拍照後離開便為之完成。

只不過,傳聞工場曾經發生事故,多人死傷後,怪事連連不絕。最終廠主承受不住壓力結業,工廠才會被荒廢。

整段路大概半小時應該可以完成。

在場大概二十多人,總分成十多組出發。每組相隔五分鐘出發。

「有無問題呢?」龍威問。

「無。」

「好,咁嚟分組嘅環節,亦都係大家最期待嘅環節。」龍威拿著兩個袋。

男一個,女一個,袋中會有白紙,上面寫有號碼,雙方各自抽出號碼,相同的號碼為之一組。

我要跟小藍一組!一定要抽到!

各人排成隊伍抽號碼,而小藍很快就已經抽到自己的號碼。
我走過去,在小藍耳邊悄悄問:「妳幾多號?」

她說:「你抽咗啦咩?」她遞給我看,原來是9號。

「未呀,但會一樣嘅!」我拍心口保證。

「喂阿奶,到你抽啦!」

「999999999999999999999999!」我心中默念無數次9次,求你啦,食粥食飯睇這次!

我深呼吸一口氣,然後正想探手下去時,忽然有個男聲說:「嘩,小藍我地一組呀!」

咦!?兄台哪位呀?

我轉頭一看,看到底是哪個禽獸妖魔跟小藍一組,原來是隔班的讀書王眼鏡樹。

最後抽出來的號碼是7號。

「樹哥。」我過去搭著眼鏡樹的肩膀說:「不如我地交換呀。」

「點解呀?我自己抽架啵。」

「呃......9哩個號碼唔利你呀。」我嘗試解釋。

「7號襯你個頭啵。」他說。

.........

我竟然想不到什麼說話回應。

他就拿著紙條回去找小藍......

唉,沒有了。

「請問,你係咪7號呀?」一個女聲在我旁邊說。
正評推POST繼續加速
好有以前睇安達充漫畫feel

未睇過 係點架?
有新女
新女加速
live
LM
有新女 加速先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞