木村係咪終於簡岩劇本

1001 回覆
117 Like 13 Dislike
有冇link想睇下
係,如果只係輸比丹后,佢應該who fucking care
但依家係因為輸比丹後而無咗第9位,令到相澤無咗個女而不忿
feel到結局係佢地發覺星星係唔重要 最重要係食客嘅反應
都唔係無啦啦 之前已經有影到京野在意倫子
一煮嘢食就咩都唔記得
尾花我諗佢不嬲都冇放丹後在眼內,佢既假想敵應該係佢自已。同埋 top 50 𠴱度都幾搞笑,丹後𠴱邊竟然覺得自已希望拎到頭廿名就滿足。
努力贏左科學
食神咁對鏡頭講”煮野最緊要用心!”
睇開生肉嘅我,今晚終於等到台灣KKTV字幕
Tvb式三角戀
木村同倫子冇任何曖味關係
祥平篇預告
第四者出現(超級老套),但之前我爬文有巴絲好係估過祥平篇最後結果,等大家睇祥平7就會知道第四位係邊一個 唔劇透住
同時亦都帶出gmt依家重未有能力拎三星
一直以嚟木村都係鼓勵其他人,雖然自己都有進步但唔夠
應該要再power up下
可能下集預告個老廚師係令到尾花 power up 既關鍵。
跟住老廚師教佢升級既要訣就係有愛情嘅滋潤
無計,但唯有係咁,先可以令到佢訓身落去
同埋老婆話會等佢,即係只要佢拎到三星,就可以有返個完整家庭,呢下應該會係另類強心針,等佢可以更上一層樓
幾錢
香港除左個幾間出名既 上環 VEA 都唔錯
服務長鐘意倫子,倫子鐘意木村 但木村對佢無感情,完全投入煮野食到

後來木村發覺佢原來暗戀佢 就幫佢媾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞