木村係咪終於簡岩劇本

1001 回覆
117 Like 13 Dislike
點解第四集尾既預告第五集無出現,例如祥平條女刮萌繪,仲有好似睇到話佢要去尾花果度
吉谷彩子
第五集最尾
XX竟然去咗對家嗰度
有啲意外
Paravi sp黎
唔出奇 木村話哂都係廚神
我覺得咁先好睇
但係俾全世界鬧爆連巴黎都冇人肯用佢
呢集係好睇不過可以改第個理由
寧願佢用多半集鋪美食節
用左10幾分鐘寫已經開始響朵結果打個電話就冇後續
其實用多幾分鐘話d人因為美食節去餐廳爆紅再入候補冇咁突兀
第5集好突然,明明全世界都唔like,日本之恥又有毒料理,但一野50強就客似雲來

阿xx明明坦白,木村好似已經放下,原諒左佢,但點解又會跟人走左
丹后好似一開波講過話果啲評審係神秘客嚟?可能之前已經試過木村啲嘢?
唯一可能係開頭講話一個客都冇點解全部都係外國客
而家向東京仲未睇到第五集,所有可以線上看都向日本 block,比你都講一講好頂癮。

自己睇先感動
1) 我覺得木村其實一早已經知兇手係阿xx,之不過明白佢都唔係有心,何況一直睇好佢,所以唔講個真相出黎,自己哽。

2) 阿xx過檔,應該下集會講原因
好殘忍。
補充:

木村一早知,係因為佢煮返員工餐比阿xx試,改左用花生食用油,由於三年前員工餐一直係由阿xx負責,阿xx 一試,知道改左d油,就明白木村其實一早知個真相。

最後阿xx想講sorry,木村立即大叫:「咪撚出聲,已經過去左,你唔好放棄用法國餐就得了。」

型撚到
like呢2套
楓林網有block咩
再唔係vpn
會唔會因為美食節>爆左店名>然後引到批人去食

50強就係黎極都係外國客應該就係神秘客人
仲要讚個湯好飲

不過係估唔到木村一早知邊個落花生油
XX出黎認都唔得

話說個記者最尾無啦啦走 以為會有咩特別情況發生
下集應該會講翻點解突然會爆紅
木村一早知真相呢個明,而且都解釋到點解木村唔著重搵令自己身敗名裂既犯人,因為早知犯人係邊個

反而唔明點解突然50強+日本人全部失憶走去食日本之恥整既有毒料理
其實木村真係好撚醒
佢好清楚知道要點樣搵返晒啲隊友返嚟
只係唔知linda重係背後搞小動作
我有得睇sp,但無字幕…
應該係有啲日本人唔會理啲咩恥唔恥
件事都過咗咁耐,同埋你見有啲客一家大細就知應該係啲細路好想再食木村啲嘢
正如元氣話有蟲都大把港豬去食
因為爆紅同入候補其實係兩件事黎
一開波已經講左會有神秘顧客去評候選名單
突登影果班鬼佬讚佢地啲野好食應該就想表達佢地就係果班評審
所以入到候補其實同佢地紅唔紅無咩大關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞