各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
Smartone幾時再平呀
等左幾耐?
11月開卡到而家都仲未有
打去問下

6%最紅冬日
2%賞家居
2%最紅網上
1.2% VS額外3x
0.4%基本
搭單問

HSBC VS 賞家居
去百記用apple pay 買iPhone 11 Pro 64GB ($8599)

扣回贈後 = $7704.704?
請問百記用hxbc 白金visa舊客出Pro Max 256 , 有幾多回贈?
冇理解錯就係
$6000以上額外6% 上限$600
手機支付(apple pay google pay samsung pay )
額外2% 上限$120

唔計本身你張卡揀左咩類別(都唔計本身$250=$1)
只係計呢個推廣 你最多拎$720($600+$120)
64gb $5999當Boardway買夠$6000
用RED迎新回$900+$100
係咪可以食埋百老滙簽賬優惠?
"累積合資格簽賬(單一簽賬淨額最少滿HK$500)滿港幣6,000元,可享額外6%「獎賞錢」回贈,以流動電話付款可再享額外2%,即合共高達額外8%「獎賞錢」回贈"
我想問你地安信xCMK入左賬未?
自膠
2月28日先入帳
全線百老匯無晒pro max 256防暴綠
現在買iphone 11有無邊間有折?
蘇寧:網店冇哂貨剩256紅,實體唔知
Club Like:好多款冇,岩岩見128補左少少即刻搶左部...
YOHO:平少少
兇宅:citi限定
百記:匯豐限定
其他唔知
原來仲咁好賣
係CMHK網店買左部PRO MAX 256gb防暴綠
用RED 卡扣埋回贈$9743
未計迎新
申講左張 citi cash back 打算去百老匯買
因為貪佢回贈1000 加送500 超市禮券
咁樣買 係咪最抵?
回贈同禮券邊個做既?
咪話左citi係去兇宅做乜去百記
因為手頭上有張1500蚊既現金優惠券 所以要係百老滙到買

回贈係citi bank做
超市禮券係經money hero申請送
你有現金券要用咁冇得揀啦
唉 因為百老匯賣d野 全部比出面街舖貴超多 唯有用黎買iphone呢類野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞