各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
我都申請啦,已批,但都未有咭攞!早知透過Hong Kong card遞交申請資料,多二佰回贈,蠢咗!
其實銀聯用途大唔大? 我見有啲地方唔收銀聯 都係visa master穩陣啲 不過安信呢期淨係做銀聯!
借位問吓: 想買IPHONE XR. 請問係咪去 SMARTONE $4599 64GB 最抵?
有冇信用卡有優惠? SMARTONE 官網冇寫
百記,獅行卡 8% 已經覺得好抵
百記11黑白色好多間都無貨
好想要黑色
Csl客戶買11pro -500 再送mon貼
屌唔屌得過
大家星期日有時間,記住加入香港金融業職工總會做會員呀!

我哋可唔可以為大家發聲,可以做到咩地步,全靠會員的支持

冇會員,政府點解要理你呢,資方點解要理你呢...

所以唔好等,今日就加入啦

PS: 就算唔係金融界的同業,都麻煩like and share,俾多一個人睇到,就多一分機會團結同路人,拜托拜托🙏

#香港金融業職工總會
#香港金總
#HKFU
#收會員

https://www.facebook.com/107457800635080/posts/159723118741881/?d=n
有無人第一日citi 兇宅買電話回贈咗?
我驚我唔係頭唔知幾多名內。。。
出左三個月呢d優惠好濕碎...揾d信用卡優惠啦
Why not both
SmarTone xs max 256gb 減2300 買唔起11 pro,買呢個好唔好
本身都有諗過
但上網睇D電量好似麻麻
應該好過11,雖然11可以捱2日
https://youtu.be/MmP262KRWlI
12:39
仲差過iphone x
XS max竟然差過11
我都諗緊 $6999 加隻 apple watch 5 先等於一部 iphonebpro max 多少少
最後點呀ching
已買
有無人知hsbc個mastercard 買10000有4%用red卡上網買gift card得唔得?係咪會4+4?
理論上係
Oled 正d
貴幾舊姐 仲要256
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞