各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
絲打 借問聲買咗邊一部
11 pro 256 呢?
11 128gb 綠色有貨未?
Red卡用apple store app 既apple pay 就食哂4% & 5%?
popo Pro max 256

我問過可能唔係個個客都可以-500 , 用the club積分 減500 之前完咗優惠架喇。我呢個優惠限期至11.15 就無

如有人想買的話可以問問我,因我仲有一部quota ,暫時屋企人都唔換機住!
收到CSL SMS 256直接平500
csl:【iPhone 11 Pro (256GB) / iPhone 11 Pro Max (256GB) 淨機即減$500】

iPhone 11 Pro (256GB) / iPhone 11 Pro Max (256GB) 都有得減$500,仲送Belkin InvisiGlass Ultra螢幕保護貼一張(價值$298)!而家出機,更可享1年Apple TV+訂閱服務!

淨機即減$500後優惠價:
- iPhone 11 Pro (256GB) 優惠價: $9,399
- iPhone 11 Pro Max (256GB) 優惠價: $10,299

咁你知唔知點解你會有咁嘅優惠
頭先買機時隨口問過職員,佢問番經理好似話vip先可不用扣任何野就自動減500,我睇番我the club積分完全無扣過我
唔該晒
btw,仲送呢個
蘇寧網上見到pro max 64GB 8599
衛信
11 pro 256 得綠色
其實係個個1010/ csl都有
10月20號申請citi cash back 今朝批左
趕得切豐澤個回贈,但想買xs無貨
想問渣打邊張有4000減1000
simply cash
冇迎新剩係個1.5%無上限都抵玩
新客申請red卡4日就批咗
去分行填表唔知關唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞