各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
點會red 卡唔計,佢寫明係hsbc 既卡用apple pay 就計
屌,打速成睇唔到殘體字呀
多謝巴打屌醒
Push
唔夠人開鋪 見到真「open」先好狗衝出去
請問有冇人知,如果我用Red card買2部11
有冇話分2張單買會抵D?
剛見到過左數,已經即回左4%
apple pay個5%一月先有,應該冇咩問題了
有冇人放iphone 11 pro 銀64
同問
Apple pay上限回賺$500 睇清楚細則
琴日走去問過衛訊,佢話citybank 滿7000用埋apple pay 可以減$450 ,佢本身賣機價比其他平$200。
係咪叫抵,有無伏架?
即係總共最多500,唔係每單最高500...
明白晒,thx
無 但有信用卡迎新一定平d
red一部機計哂迎新平$1800一部pro 256gb
hsbc apple pay 優惠去到11月24, 買左airpod pro..不過預計11月26 至12月2 先出貨 會唔會唔計落去架?apple 可以出貨前一兩日先扣數
好大機會係計扣數個日
今日都未申請到RED可以取消都得
多數趕唔切5%
尤其等成個月嗰啲 當新客狗咁撚
咁佢做完呢樣驚佢冇第樣咩
但食迎新同網上簽帳都有$1300 多過渣打迎新 留意翻
我剛剛好食到
佢網上簽帳4% 都係做到下年尾
等左足一個月 唔係欠文件 唔係信用差 亦冇特別原因
唔知搞乜
請問巴打係咪收到卡即activate,可以即時喺reward app 申請Apple Pay 優惠,再即時app store買得? 而家批左等收卡,淨返五日唔知趕唔趕得切
申請就快一個月無消息
係 $1900 ($900+$100+$500+$400)
(1) 新客迎新 $900「獎賞錢」
(2) $100「獎賞錢」「賞付款」獎賞 (無簽賬要求)
(3) Apple Pay 5%「獎賞錢」回贈, Max $500
(4) RED 4% 網上簽賬回贈, 以簽 $10000 計回 $400
收到卡即actitve都要等第二日reward app先有資料
add落Apple pay陣重要打電話上去認証
2. 已經完左
3. 24號都完 唔會拎得切卡
2 其實未完,做到下年 19/2,申請左 RED 既巴絲而又合資格,記得拎埋呢個回贈
Thanks bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞