各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
4%要網上簽賬先至有
網上簽賬有4%,但Apple pay唔當網上簽賬
士多係藍店喎
可能你本身多卡過頭
Red係冇2.4%,因為已經俾咗網上4%你
應該3個工作天
3-5個工作天
In App Apple Pay 咪網上囉
去日本用銀聯啦
4%冇上限,只要網上就得
2%係超市簽賬
Apple pay唔當網上
喂,你咪再害人啦
In App Apple Pay 係網上架
輕觸式Apple pay就有5%,網上Apple pay只會當你係網上簽賬4%
Thx bro
P牌仔
5%無話過要輕觸式,係以「透過流動電話付款的合資格簽賬」就有
睇清楚TNC先啦,唔明就打去問CS
佢好似睇唔明你in app咩意思,或者講用apple store app會好d
另外網上4%,同apple pay個5%係冇衝突,apple pay呢個記得要登記
你不如望一望人地T&C先覆好嗎?

整個推廣期內的「獎賞錢」回贈總金額將上調至最接近的整數。我們將根據我們持有的登記及合資格簽賬交易紀錄,以計算您可獲享的額外「獎賞錢」。如您符合資格獲享優惠,我們會於2020年1月31日或之前將額外「獎賞錢」自動誌入於我們紀錄中您首張用作登記的合資格信用卡戶口內。
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/contactless-payment-promotion/terms-and-conditions/
你慌佢唔續咩
呢個根本就係張卡既全部

當然調rate唔係冇可能
但玩成年唔好咩
屌用apple pay比錢話我地址太長
之前買apple watch都係用呢個地址
做乜鳩
係咪billing address? 佢都係咁話我錯,最後我剩係填條街就過左
DKLM Red 卡等左成個月都未有...
個地址真係好撚煩
你以後寫地址用search就好
search唔到揾個接近既就算,運個陣再去firm返
醁唔係就寫係其他欄
暫時睇過T&C係可以

兩個推廣都記得分別要係推廣期內登記
保障自己可以打上Hotline 問CS 確認下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞