各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
正啦
我11月都而家都未有
會展?
加一蚊送貼同殼 個sales 會幫你拆掂 唔洗驚
係咪今日登記完最紅冬日賞,今日即買機就會有優惠?
最紅冬日賞唔計百老匯
想問如果用red卡去百記 買iphone11 128gb 6499$ 係咪最多回 120蚊(2%Apple Pay) 同360蚊(6000蚊既6%回贈)?
想問最盡係咪咁玩 定係有更抵既玩法
除非寫到明 唔係九成九啲乜乜活動red卡都冇份
Red卡基本上得上網先會用
掉鬼轉哂
除非寫明red card唔得,唔係所有活動red都有份

red目前為止就得最紅自主,最紅網上及海外,同最紅冬日本地簽帳唔得
我講錯卡應該係白金visa先岩
白金visa有乜唔參加得
噢原來你係再上一位

6%回贈唔係6000,係6000以上全部都6%,上限600
所以係回389

基本仲有0.4%,賞家居架話再2%
所以實際最大係6+2+0.4+2=10.4

但其實用red網上買都做到6+本身red既4
唔中賞家居可以用red
啲人真係好好笑唔識鄧人開心
想請教一下 我諗住用hsbc red去Club like買pro max
我本身係silver member
想知道咁樣出係咪最抵? 同埋可唔可以唔等佢送貨自己去拎?
同埋可唔可以加多年apple care..?
64GB見係平300
256唔見平仲要冇貨...
club分每500你當$100就好而且係最盡
所以應該都係去百老匯網上買抵d

Apple Care事後返去Apple Store加都得
我見256佢都仲有減500蚊優惠 仲有mon貼送(當然係豬頭骨嚟) 我都係要黑色 見到仲有貨
red card攞齊迎新回贈
渣兜simply cash一元都未有
巴打係咪都係去the club買? 可唔可以唔等佢送貨自己拎嫁
the club買可以揀自取,你可以揀個區既智能櫃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞