各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
想問 如果得HSBC張 Premier Master Card
去邊到出iPhone 11 128GB會有優惠呢?

睇返之前Post好似得 白金 Visa Signature 有
thanks 巴打, 我check左個個promote 好似係for visa 卡only
你地申請Red卡幾耐先有
18號用app申請即批 21定22就已經收到卡
利申獅子舊客
咁快,我新客上星期網上申請,依家仲處理中
唔係掛⋯⋯我等緊張卡
我10幾號申請,仲未有
可能岩岩出黎做野要查耐啲
where?
可優惠價代買iPhone 11 各型號上台機
一齊出機我碌咭
有性趣巴絲留TG
可能因為我本身有卡 而且户口有錢
冇睇過文件就一秒自動批咗
咁快完咩 apple pay 好似到11月24 其他再後d
獅子好似出名新客難批
你非客户又冇固定入息證明應該慢慢等
秒批一係户口有錢 一係户口出糧 一係有獅子更高級嘅卡(e.g. VS)
新客又查tu又追你文件
我岩岩先打黎問公司地址同係咪"中國香港"出世
我應該填british national ,無事
新客,入息過晒,有up最新糧單,唔知要幾耐
幾平先 iphone11 128
我15申請 16收到apply sms
依家unknown
-400 ok? xman3434 tg, 可一齊去買
如果CLUB LIKE有貨都減300,仲可以自己卡儲分,不過CMK同CLUB LIKE一樣,貨期全部未知
ok, 剛買咗攞咗機,仲可以唔開封! 仲一部quota可買!巴打可以問問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞