各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
唔知點解張red加落apple pay要打上HSBC.打去問佢又話會再打嚟核實,但係一路都收唔到電話
張咭寄左黎, 打左上hotline 確認收左張咭未
入apple pay 剩係打咭背個CCV 已經得, 好簡單
同問
所有信用卡加落apple pay唔需要打電話加
開wallet 影張卡面再打背後安全碼,之後收sms確認就得
屌 去門市睇啦
24號申red
無消息
如果淨簽$6000買giftcard,尾數再食其他迎新係咪最抵?
我想trade in 部xr上11 pro
有red 係唔係衛信最好?
已經啟用咗,但未收到密碼未開電話理財,唔知關唔關事
下 回唔回到400?
有無人可以答到用匯豐red卡(hsbc舊客)
點樣先拎晒所有回贈優惠?

我理解係

1.將red卡登記落舊有iphone apple pay
2.去apple實體店買iphone
3.用apple pay俾錢

係咪就係咁?唔駛去reward app登記?
上網買
要上apple網買?再去實體拎機?

咁有無野要登記
登記MOBILE PAYMENT 5%
red 卡 如果唔係網上簽賬
都仲用可以食1%回贈
更正

1. 無變
2. 用iphone上apple網訂iphone再用apple pay俾錢
3. 登記reward app mobile payment獎賞
4. 去apple實體店拎機

係咁?
11 128 Green 就唔知了, 因我無問過....但Apple 應該有
The club 又有番 500points -$500 offer
Csl仲有無紫色
上面啲人咪話 hsbc red 唔係香港發

Apple pay 5% 應該好大機會食唔到

見到個apple pay5% terms
「合資格信用卡」指由香港上海滙豐銀行有限公司(及其繼承人及受讓人)於香港發出的港幣個人基本卡、綜合、獨立戶口附屬卡及以港幣戶口簽賬的銀聯雙幣信用卡。
法例上面,張卡係香港HSBC出,我理得你個card bin 係北韓定伊朗,呢張卡都絕對係 “香港上海滙豐銀行有限公司(及其繼承人及受讓人)於香港發出的港幣個人基本卡”,hsbc 點可能會唔認數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞