各大電器公司信用卡優惠買IPHONE11/11 PRO/11 PRO MAX情況 (4)

911 回覆
2 Like 27 Dislike
岩岩睇到the club 買11 pro max 256gb $10299
CSL門市買 $10149

如果要食埋red 卡優惠去the club 買
4%回贈完應該只係9887
個個客戶都得?
請問係咪係THE CLUB/SMARTONE網店買都係有RED CARD 4%?
見佢地現兜兜平左3舊水先..好似好過百記咁
見1個有MON貼..1個有爆MON保..不過我又未試過跌爆MON..諗緊邊樣好..
緊係芒保
芒貴
一定揀 smartone

一塊保護貼只係幾十蚊,但如果爆 MON,Apple 要 $1569 換 MON
千祈唔好去the club或者club like 買
小弟為左個4% 平安夜落單到今日打上cs問
竟然話聯絡唔到送貨司機
部機都唔知去左邊
Smartone爆mon保免費?送幾多年?thanks
1年 同埋係用CLAIM錢既形式
今日買左11pro max 256gb 好後悔 有冇ching有11pro 256gb 綠色換有單
https://t.me/alotofjjst
smartone iphone個優惠門市walk in得唔得
但門市有個eps優惠 係客戶平多一百蚊
但好多機冇貨 你最好打去問下
點解唔揀舖頭拎
THE CLUB/CLUB LIKE我次次都揀門市拎..又未試過送貨..
不過我最後都聽左樓上師兄講..揀係SMARTONE買..今日拎埋機
RED CARD原來好快就收到個回贈..可以扣埋卡數..
SmarTone 冇pro max 曬綠色焗住去apple 買
點解後悔? 我都諗緊pro max定pro好...
iPhone XS Max 256GB / iPhone 11 128GB / iPhone 11 Pro Max 256GB

用兩三年後會再出5G iPhone ,應該出邊部最抵最保值?
同埋邊度買最抵?
想問用HSBC red卡係SmarTone online store 出機可唔可以食到個迎新
唔出最保值
手機捱唔到要換了
5g正式出既話 4g機唔洗諗保值

仲要兩三年機
有錢就直接pro max
平就11
反正兩三年後都冇價冇市

如果到時5g跟倒現有4g網絡cover既話
見到smartone iPhone XS Max 256GB $6999 就猶豫緊買iPhone 11定 iPhone XS Max
Smartone成日缺貨買條撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞