(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
9分鐘
全部non ju都係今晚派??
一手飯黎架可?

itc tech offer god
如果有巴打放2nd都有offer 希望你可以同我講
我都放咗2nd

我都放左second

second +1
一手飯黎架可?

求巴絲答我
求offer god您比一個itc offer我,入到u我一定會好俾心機讀書
我都放咗2nd

我都放左second

你都係tech?
offer god

tech咁多人in......唔知收幾多

之前有讀緊嘅絲打話tech無咩人讀 希望我有offer
8分鐘
一手飯黎架可?

求巴絲答我

一手
我會比心機讀書 求下offer神比個offer我啦
我只想屋企人開心
我只想屋企人開心

我只想屋企人開心

me too
跪拜Offer God
我都放咗2nd

我都放左second

你都係tech?
offer god

tech咁多人in......唔知收幾多

之前有讀緊嘅絲打話tech無咩人讀 希望我有offer

呢度咁多個人報tech
itc tech offer god俾個offer 我 求下你
我會好俾心機讀 唔會再hea俾多一次機會我
唔想阿媽失望
仲有6分鐘
Poly Itc offer god比個機會我
我會比足200% 心機去讀
最後一拜 poly itc retail god
offer god
詭求俾個offer我
頂開始個心噗噗跳

我都係
倒數5分鐘
poly itc retail god
仲有幾分鐘就出
希望人人有Offer
人人都開心
Itc offer God

我會俾心機讀書嫁
我會再加努力讀書 還屋企人小小的心頭
ITC MKT offer god 誠心誠意向你敬拜❤️
Retail retail retail
tech tech tech
ITC Offer神我兩個月唔打丁換offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞