(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
一陣如果有制有offer既留個言plz

+1
同埋講埋自己咩gpa
Plz
比個機會我
有冇IA /design 人 冇edit制
希望人人有offer

Hi
itc quit u 路過幫大家打氣

點解 quit

冇興趣 真係唔好為左offer而讀 俾定心理準備大家
itc 真係會chur哂你所有時間

絲打係邊個 stream

我係retail 但我想講 如果你有興趣既話 會係你讀落去既動力

出路點?
誠心誠意敬拜offer god
比我ITC MKT offer 我
完成父母心願
繼續向自己目標進發
努力讀書 成為一個有能力 有承諾既人
有無tech/ fashion無edit?
offer god

你放咩choice?
ITC offer god🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙏🏻

me / fashion design

你放咩choice?

tech 2
fashion 1
求tech offer
真係有興趣

Hi

Here

Hi

Here

頂我有
itc quit u 路過幫大家打氣

點解 quit

冇興趣 真係唔好為左offer而讀 俾定心理準備大家
itc 真係會chur哂你所有時間

絲打係邊個 stream

我係retail 但我想講 如果你有興趣既話 會係你讀落去既動力

出路點?

Frontline又得 back office就buyer vm果d
Offer god 求下你啊 我真係好鐘意fashion好有heart架
最後既留言 希望有retail offer
Itc retail 最後一拜
求offer god比個offer我 我會比心機讀
Offer god
itc retail god 啊 最後一次
最後既留言 希望有retail offer

希望有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞