(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
仲有兩個鐘 個心就黎跳出黎啦
Itc design offer god
Itc IA offer god
求下你啊 我會比心機讀書出席率100%同爆四架

擺明老吹

希望我訓醒會收到offer
希望有edit制,仲會有奇蹟出現

你今晚唔睇?
其實我唔係ITC,但我仲有edit

我chur足2個星期,宜家訓翻幾個鐘
希望準時凌晨醒到

加油呀 巴打

點解你要出現
希望你出現左都會有offer

itc quit u 路過幫大家打氣
呢三個星期 大家雖然唔識 但都同一連登下 每個星期三晚都一齊心臟都跳出去 有驚無險 今晚真係派啦 願呢個post每一位都收到itc offer
呢三個星期 大家雖然唔識 但都同一連登下 每個星期三晚都一齊心臟都跳出去 有驚無險 今晚真係派啦 願呢個post每一位都收到itc offer

Agger 一齊集氣啦

Agger 一齊集氣啦

希望大家齊齊itc見
itc quit u 路過幫大家打氣

點解 quit

多謝女朋友的鼓勵
好攰但又訓唔著
好擔心自己連ITC 都唔要我

Agger 一齊集氣啦

集氣
集氣 希望連登咁多位都一齊入到ITC
集氣 誠心誠意敬拜偉大既ITC MKT offer god
希望入到itc
我會努力讀書嫁!

Agger 一齊集氣啦

集氣

希望大家可以做同學

Agger 一齊集氣啦

集氣

希望大家可以做同學

希望啦 同學

大家加油 itc retail offer god

Agger 一齊集氣啦

集氣

希望大家可以做同學

希望啦 同學

集氣
ITC offer God
Offer god
itc tech offer god
edit buttom 求下你走一走啦
唔通真係一份written test就收左我皮
itc tech offer god
edit button 求下你走一走啦

淆到打錯字
Itc 的offer神:

求你眷顧我們itc全人,不要叫我們再遇見試探,救我們脫離兇惡,請你今晚降臨人間,拯救一眾迷途小羔羊。

本主席誠心俯伏跪拜,僅以至誠,向你參拜。

祝福大家

Agger 一齊集氣啦

集氣

希望大家可以做同學

希望啦 同學

做到同學相認
Offer god
Offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞