(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
其實有冇edit制關唔關你之前填資料有一欄係"I will update result by"事

又點解釋集體無edit制 e件事
我都冇咗
其實有冇edit制關唔關你之前填資料有一欄係"I will update result by"事

我寫左6月
利申 粒制無左

我寫左6月
利申 粒制無左

Same 咁到時點update比佢

我寫左6月
利申 粒制無左

你放itc係second 定first?
呢到有冇人放itc係second choice 而又冇左edit?

我寫左6月
利申 粒制無左

你放itc係second 定first?

first
呢到有冇人放itc係second choice 而又冇左edit?

前一兩頁好似有
就嚟痴線啦 跪求offer god比tech offer我
有冇人低過3.4冇制?
有冇人低過3.4冇制?

有冇人低過3.4冇制?

隔離post有人係上個禮拜有制都有offer
有冇人低過3.4冇制?

有冇人低過3.4冇制?

有冇人低過3.1冇制?
究竟係有制有offer定冇制冇offer

冇制有offer先啱
有冇人3.2x冇制?

冇制有offer先啱

冇edit制有offer 絲打有冇?
全部冇制嗰啲都係hkcc?

冇制有offer先啱

冇edit制有offer 絲打有冇?

唔係掛,我個制仲健在
仲有制 GG
仲有粒制
希望今晚會無咗
仲有粒制
希望今晚會無咗

你個名
祝你有柯化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞