(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

Itc mkt offer god

Agpa係sem1,2,3,4加埋除4 即係cgpa 唔好嚇人啦樓上

係咪我理解錯誤 sor 大家點睇

爭咩爭 溝埋一齊做acgpa吖笨

有offer先打去office問清楚咪得

上年都係話agpa 我打去問過 係因為poly果邊或者其他cc既credit未必一科3cred agpa就係個grade既對應gpa乘番咁多個credit計出黎 如果係hkcc既話 一科一定3credit就姐係cgpa

師姐 即係我地係meet cgpa 其他cc就agpa??

Agpa係poly既term黎 因為佢地啲科唔係每科一樣cred 你而家理解做cgpa就得
ITC Design offer god
我無機會追gpa啊 所以offer god 直接俾offer我啦 跪你啦
gpa得3.13 全場最低係我 各位巴打你地加油打氣

ching 放itc first choice?揀咩stream?

yes retail

我3.10 墊左你底

傻啦仲有我 3.02
btw design

你係hd呀嘛?

yes 但覺得今年hd仔女完全冇優勢
itc tech offer god
新的一天

POLYU ITC TECH OFFER GOD
有HD人問咗ITC Department 嘅professor
Confirm咗30號出offer
有HD人問咗ITC Department 嘅professor

希望大家都拎到Offer

Offer God望下我!
拜一拜 最近頭痛到死
距離派offer剩下一天
itc retail offer god
ITC RETAIL OFFER GOD

唔會再係itc本部ge hd咖可
上兩個星期有幾個本部ge hd已經收左offer啦
有冇人擺second choice

唔會再係itc本部ge hd咖可
上兩個星期有幾個本部ge hd已經收左offer啦

我唸唔會掛
之前去meeting個poly老師話係3月中至尾會公佈
但下星期四已經4月
所以我都覺30號會出
ITC offer god

起身再拜ITC TECH OFFER GOD
擺1st choice係真係想讀 Offer god
itc mkt offer god
擺1st choice係真係想讀 Offer god

1st choice
開大歡迎你地

梁國雄議員 請你立即離開會議廳
再拜拜offer god
求你賜我itc mkt offer
今日收到poly shtm interview, itc 係咪唔會比offet 我???
今日收到poly shtm interview, itc 係咪唔會比offet 我???

interview還interview,itc還itc,唔好撈埋黎講
btw 你放itc咩choice?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞