(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
ITC RETAIL GOD
只好再等
itc retail offer god
上年係第三個星期先出第一round 唔洗咁緊張既

唔早講...

Sorry 啱啱check翻上年email先發現

係咪真係搭正12點出?

睇翻佢email比我個offer announcement係00:02...但我記得我果陣12點即入eadmission係出左offer

有無留意有無edit制
揾返粒edit制 希望下週有
拜一拜offer god 先
itc tech offer god
ITC RETAIL OFFER GOD
真係下星期?
下星期再唔出真係會崩潰
有edit 制代表咩??

唔早講...

係咪真係搭正12點出?

睇翻佢email比我個offer announcement係00:02...但我記得我果陣12點即入eadmission係出左offer

有無留意有無edit制

我又唔係好覺得有 應該唔關事

唔早講...

係咪真係搭正12點出?

有無留意有無edit制

師姐可唔可以幫手問下同學咩gpa入

啲人話禮拜三見到application summary個版冇edit制=嗰晚會有offer 而事實上出面公海post有好多位巴打都係冇edit而收到offer
其實係咪一定係十二點出嫁?會唔會喺其他星期或者時間出?

啲人話禮拜三見到application summary個版冇edit制=嗰晚會有offer 而事實上出面公海post有好多位巴打都係冇edit而收到offer

如果呢到個個都有edit制姐係呢科唔係今星期出啦
耐心拜多一星期

實牙實齒講到一定今日出

實牙實齒講到一定今日出

你真係當人地真係專登fake你咩 不嬲都以為poly係in完兩個禮拜後出offer

實牙實齒講到一定今日出

比佢玩死,今日緊張到仆街
咁有無人係無edit 制架??don't fake 好撚驚

唔早講...

係咪真係搭正12點出?

有無留意有無edit制

師姐可唔可以幫手問下同學咩gpa入

3.2幾 3.5幾都有fd入retailing marketing就應該高d

實牙實齒講到一定今日出

你真係當人地真係專登fake你咩 不嬲都以為poly係in完兩個禮拜後出offer

同意LOL 樓豬都唔想咁LOL

實牙實齒講到一定今日出

我明 都唔係想插 只係我個心仔都真係跳埋出黎

實牙實齒講到一定今日出

係又屌 唔係又屌 當正自己好似高人一等咁 最撚憎呢啲人
下次唔肯定就唔好講到咁肯定啦 我都知信左你我都有責任
祝各位連登巴絲都得到offer神眷顧

實牙實齒講到一定今日出

比佢玩死,今日緊張到仆街

佢講唔講poly都係星期四出offer架啦
俾番少少氣量啦 你失望時主席一樣失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞