(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
倒數一小時🤝
呢三個星期 大家雖然唔識 但都同一連登下 每個星期三晚都一齊心臟都跳出去 有驚無險 今晚真係派啦 願呢個post每一位都收到itc offer

Agger 一齊集氣啦

集氣

希望大家可以做同學

希望啦 同學

做到同學相認
Offer god

希望做同學
求求itc offer god賜offer比大家
呢3個星期大家都等得好辛苦喇
poly itc retailing offer god
一小時
最後一拜
好想有呢個offer
唔想再比人睇唔起
最後一拜
好想有呢個offer
唔想再比人睇唔起

好想有offer
好想有書讀
好想同你地做到同學,作戰落去

再拜多次
itc tech offer 冇offer就真係收得皮
我想問 有無案例係有人食到ITC N手飯?
我想問 有無案例係有人食到ITC N手飯?

我師姐等到7月先有飯食
itc tech offer god
唔想入ou 唔想入speed 呀
俾次機會呀
retail offer god求你降臨我身上 真係會好努力
唉 我仲有個死人edit制係到呀

+1

+1

+1
呢三個星期辛苦大家的等待、失望
希望種種試煉會感化OFFER神
成全所有為ITC OFFER而奮鬥的戰友
itc quit u 路過幫大家打氣

點解 quit

冇興趣 真係唔好為左offer而讀 俾定心理準備大家
itc 真係會chur哂你所有時間
呢三個星期辛苦大家的等待、失望
希望種種試煉會感化OFFER神
成全所有為ITC OFFER而奮鬥的戰友

+1

+1

+3
itc quit u 路過幫大家打氣

點解 quit

冇興趣 真係唔好為左offer而讀 俾定心理準備大家
itc 真係會chur哂你所有時間

你讀mkt? tech? design?
係咪好多野要從頭學起 聽人講又要學chem phy

+1

+1

+3

+4
最後一拜 itc mkt offer god
再次跪拜offer god 祝呢度人人有offer
希望大家都如願以償
Itc retail offer
主席係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞