(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
有冇人有edit制有offer

上面有人話有edit制有offer

咁大穫,咁係咪唔應該開心住

唔係呀
我意思係冇edit制既係有offer 但有edit制既都有d收到offer

冇左edit制既你地gpa幾多?

3.5/4
有冇人有edit制有offer

上面有人話有edit制有offer

咁大穫,咁係咪唔應該開心住

唔係呀
我意思係冇edit制既係有offer 但有edit制既都有d收到offer

我好絕望

絲放2nd choice? 咩gpa?
我都好絕望 希望聽日無啦啦猝死唔想面對現實
點解之前都唔覺個post有d咁高gpa既巴打

3.5/4

放咗2nd 同GPA 仲有Edit制 想有個offer係手都咁難
無edit 制
First choice 3.4x
我都好絕望 希望聽日無啦啦猝死唔想面對現實

唔好啊 唔好死 人生流流長 大把機會

3.5/4

放咗2nd 同GPA 仲有Edit制 想有個offer係手都咁難

隔離post話有d會聽日先轉,放心等埋聽日

3.5/4

隔離post話有d會聽日先轉,放心等埋聽日

我驚我等等下,驚死咗
睇黎跟gpa 派 有個d好高
有edit制
睇黎我係太大想頭 垃圾學人入u
有edit制

幾多gpa
有edit制

Ifc見
太空GPA 3.4 , itc mkt first choice
無左EDIT
冇左edit制 first choice
itc offer god JJ插雪求賜offer比我
有edit制

Ifc見

咁我又唔會唔
而家d人咁不堪一擊?
有edit制

幾多gpa

3.1咋
有edit制

幾多gpa

3.1咋

講就咁講姐
頂好驚呀 個edit制仲係度
Offer god 我sem4會更努力
如果係 今年都收得幾高下

女朋友有冇edit制

女朋友有冇edit制

無左。。
其實有冇edit制關唔關你之前填資料有一欄係"I will update result by"事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞