(Nonjupas POLYU) ITC Offer 眾志成城打氣🙏&召集區🤝

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
itc retail offer god

實牙實齒講到一定今日出

你真係當人地真係專登fake你咩 不嬲都以為poly係in完兩個禮拜後出offer

同意LOL 樓豬都唔想咁LOL

我明 都唔係想插 只係我個心仔都真係跳埋出黎

真心講,其實唔肯定,就唔好咁有信心講今晚出offer,真係會有人訓唔安食唔落

實牙實齒講到一定今日出

比佢玩死,今日緊張到仆街

佢講唔講poly都係星期四出offer架啦
俾番少少氣量啦 你失望時主席一樣失望

Agger 邊有咁得閒玩你

實牙實齒講到一定今日出

你真係當人地真係專登fake你咩 不嬲都以為poly係in完兩個禮拜後出offer

同意LOL 樓豬都唔想咁LOL

我明 都唔係想插 只係我個心仔都真係跳埋出黎

真心講,其實唔肯定,就唔好咁有信心講今晚出offer,真係會有人訓唔安食唔落

而家同你講定下星期都未必出 唔好緊張啦
佢又唔係有心
拜一拜itc offer god

實牙實齒講到一定今日出

比佢玩死,今日緊張到仆街

佢講唔講poly都係星期四出offer架啦
俾番少少氣量啦 你失望時主席一樣失望

Agree 唔可以怪佢 我地選擇信都有責任 怪佢都唔會即刻出 有耐心拜埋最後一星期
Offer god 給予子民嘅第一次試煉
MY BAD 太緊張 大家加油
推到上左熱門
咁多人問責 我諗我要引咎辭職了...sorry 大家,俾咗假希望你地,不過我真心期盼 大家都有offer收...
再一次誠心地拜
Poly ITC Tech Offer God

希望下星期Offer God唔好留低我唔理,俾個Offer我
咁多人問責 我諗我要引咎辭職了...sorry 大家,俾咗假希望你地,不過我真心期盼 大家都有offer收...

其實都係太緊張 sorry主席 希望你有OFFER收
Offer God
隔離post 話poly 仲派緊offer
拜拜itc mkt offer god
poylu itc retail offer god
本席宣布:

兩個post旨在聚集itc各方力量,眾志成城,感化offer神,而非旨在吹噓幾時派offer,幾時派都唔係我說了算 希望大家可以繼續堅守信念,齊齊有offer
polyu itc retailing offer god
本席宣布:

兩個post旨在聚集itc各方力量,眾志成城,感化offer神,而非旨在吹噓幾時派offer,幾時派都唔係我說了算 希望大家可以繼續堅守信念,齊齊有offer

ITC TECH OFFER GOD

第間Interview衰咗 求itc offer god眷顧
第間Interview衰咗 求itc offer god眷顧

邊間?咩科?

邊間?咩科?

唔講啦 會直線自爆
而家專心一意拜Itc offer god
又新一天 新希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞