做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
p記個倉係咁返ASOS貨,做死班倉佬
P記狗也不屌,10蚊唔夠叫人過海

差d中伏
尋日接左張全日最高價既單
本身13kg 同18kg。
梗係揀輕d啦

見有巴打接單拎住幾箱大野,唔知佢點送
有冇介紹?gogo 仲垃圾過p記...d距離勁遠都係得幾十蚊....冇接過咁濟
靚價星期日,就係少左個位數既單
接到光時既單
不詔過唔知邊個接屋既單
香港宜家處於水深火熱之中,希望大家可以抽時間關心一下香港,關心一下我地既年青人

為咗香港,佢哋已經犧牲左好多,希望大家盡自己一分力,救救香港
p記都有唔係倉單既
P仔CS垃撚圾 屌佢老母張單寫2kg 上去客到人地話5kg 即時同個CS唔撚應 兩個鐘後覆話要我等指示唔好離開 話要磅再影相俾佢睇 佢都戇撚柒尻 其他單好似唔洗做咁
可唔可以幫下光時網購送貨

我好少見
sor,我原來搞錯左,以為dream mall=光時
未接過,好似光時自己送,你可以去做義工
我有張單得7個電話號碼,都係叫我番去接番啦,搞到我張遲到唔搞定張啤又唔俾我接聽日單,梗係遲到都要搞定佢
最憎觀塘區,勁多人又冇lift落地面
頭先有個CS幫我取消左 不過仲有3張單唔知點 事源係我去站頭到攞左貨 一落樓個客就打黎話公司冇人明日送 佢都有whatsapp重覆一次要求 咁我就返站頭問點搞 啲員工話㩒聯絡我們做返退貨個動作 我就有疑問個退貨要求係要影人地門牌 咁個員工就話直接㩒聯絡我們cap通話紀錄俾CS就得 我就照做啦 不過CS就冇做野 但3件貨退左返站頭 而家我諗住接明日單都接唔到
今日d單唔洗諗啦,好撚西
出面大戰完d單又回覆正常閪價
有冇巴打接過工作單??咩資料都冇好難接
最起碼俾個重要同位置人睇
重量
所以我都唔接 點知會唔會好閪重同地點四散
我都想知
今日繼續閪價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞