做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
呢啲單搭的士送都抵呀
公仔藍呀
一張單俾人抽完都夠頂你五張倉單
呢個我知點解
間舖開咗三年 佢哋流失率係好嚴重
好多老手因為價錢下降物關係過檔

唔信你試下去個倉度接單 就明有咩問題
佢哋成日有一啲荔枝角去隔離四小龍嘅單
一張平均四五十蚊
但係可以去到20幾公斤 分明係玩人
所以價錢唔到心水嘅單
我一定唔會接
就算係我隔離我都唔接
呢個站頭特別多重貨,根本唔岩步兵做
唔係交回貨單/退貨都唔會諗住去呢個站頭接單
但荔枝角係佢哋大倉黎,有超過一半嘅單呢度出
Btw做pickup 會發生嘅問題多到你估唔到
張單地址錯
搵唔到個客
站頭冇開
去到冇人收
等等等等

你都要用佢個垃圾網上系統聯絡客服
隨時等半個鐘先有人應你

所以如果唔係佢價錢好好
真係冇乜心機做
試下去多幾次你就會唔想去個度攞貨
嗰度啲職員個個串過馬撚

呢張相係星期日嘅list
有時真係唔鬧唔得

當見到低單嗰陣 我哋就會有共識唔接一堆低價單等佢哋自己爆
結果成日有啲單由下晝去到夜晚都冇人接
佢哋都好清楚星期六日冇乜單,個價有咁低得咁低
望下地址都估到邊檔
呢個啱 荔枝角個站頭已經算好
如果你試下去其他唔係pickup睇嘅站頭
尤其大圍嗰個 真係會同你嘈交
我冇記錯全部都係同一間公司
唔係喎,我去旺角同大角咀嗰啲好好傾
天后同埋元朗都冇乜嘢
荔枝角好小事,但感覺佢地太忙唔夠人執貨
pickup d價好低 $6都見過 打埋8折得番 $4.8乞衣都唔做

-
屌你老母 今晚儲夠人 今日美國傾
但twitter 熱門一個香港都冇

全部人:國際線啊!!!!幾個製出個tweet 有幾難啊https://lih.kg/1654565

【突發】Twitter 做任務人數為 4379
https://lih.kg/1654260

咁你一定要去下大圍 佐敦試下
我印象得大埔觀塘同埋旺角係算好人
因為係大倉
咁既價J唔落手呀
其實除咗幾個大倉,其他都係外判出去
好似中環㗎 Van仔咁
pickup d地址長期錯 試過荃灣區標左喺屯門 不過你送去錯既地址打個卡 話冇人收貨 回番件貨番站頭 都仲有錢收
中環嗰個阿叔算好人
佢哋除咗觀塘個站頭 全部都係外判
好似係同到貨喇合作
所以你確保唔到佢哋嗰啲態度好唔好
試過荔枝角送去元朗
但其實實際地址係九龍塘
成$200先俾人接咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞