做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
呢隻size箱好難搞
會唔會好似d鹹片咁有得扑野
今日荃灣少單到已經俾人接淨兩張鋪頭單
想問下今個星期pickup出糧未
放pool嘅單?
你意思即係仲有其他單唔係放pool嘅?
果啲係咩單黎架?
即時單囉 gogo即時單價錢通常較好 pickup除左單多冇樣好 單價低食水深 又要影相又要簽收 遇著冇人收仲煩 要人影人地門口同聯絡完客人截圖做證據 喂大佬真係冇可能明知人地唔喺屋企都上門影相囉 唔影齊又唔俾繼續個回單mode 戇尻到爆
搵緊隻負重名又可以摺埋落背包的車
呢隻車好冇用
我未
中銀?
恒生
其實個問題 係佢咁多嘢做
但係個價太低
多都要你做到先得嫁 頭先觀塘站頭個師兄都話有車好做 人根本攞唔到咁多同埋手續真係好繁複 我做lala試過送花錯地址人地舖頭叫我回話㩒多張單俾我 pickup回單淨計一程 我專登攞返件貨返去車錢時間都蝕埋
多唔多tips?

【突發】繼連儂人後又一力作:連儂布鞋!
https://lih.kg/1642309p

hlpl[[/u]l
點入行

PLO
點入行
有d上網登記就得,有d要聽簡介會,有d要俾按金

Black leather p[u[/u]lolhll

Llh[size=2
[/size=2]
邊間 ? 送餐定咩?

yes lolo
l Happy ou[/uhh lo
ll
[size=2up l
l[size=2]
[/l
lsize=2][/[u[/u[
P/u]
[size=2[/lsize=2]
size=2]
[/[[llou]olho[ulolhol[u[llolloo[p
Lookuplph ppulllo polls looko
Yes lo
Plooloplo
[uu]
/u]
u][size=2l[/ousize=2]
size=2]
[/let to ooooouooooouoou]
[/lu]
[un[ulh]size=2][size=][/lu][u[/u][/u]size=lo][u]p
O
l
Hllloll
Love this
plz
[n][/u]
邊間 ? 送餐定咩?
有GOGOVAN
有順Phone車
有LaLa Move
有Pickup Hero
有邊間唔使去簡介會可以即刻做?

Lo
Let
H
Happy [u[/u]l
Happy thanksgiving people happy

Polpo
Lo[/o
yes
ll
L

Lo [u
[/u
[u
lh
英超足球員?
lol
diu
li
lo
mo
你知嘅車係貨van定係手推車
我呢度指嘅觀塘單係4px嘅單
淨係喺由觀塘區送去觀塘區
人係行得快過車

以前一張單 就算好多個規條
你個價啱大把人同你做
但係你而家set到飯都食唔到嘅價
啲人唔會接㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞