做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
你可以入GOGOVAN 感受下個模式先,因為唔洗俾錢
我意思係 唔再做依份工 交番哂啲野比公司咁
呢份唔係工,只係一個俾你搵錢既平台,公司無野俾你
明白
私家車,平時出去見客四圍走,搵返d幫補下
點搵
無車牌可唔可以註冊做步兵?
話到明係步兵,當然唔使車牌
你做邊間呀? 講真喺原區收送唔會有70囉 跨區你做一單都成個鐘
如果你荃灣去旺角計,車程真係15分鐘到
當然未計上樓,但係荃灣去旺角應該有差唔多90蚊既單
我指步兵喎 同埋問你邊間又唔講
我做過lalamove 步兵單九成地鐵沿線都喺啲隔涉位 收完再派肯定成粒鐘 近既單價唔過七十 扣返車錢分分鐘冇50/hr都冇
我樓上已經講咗,咁多間嘅單我都有接

其實同渣的士一樣,好講彩數,我試過有張灣仔站送去太子站,單價100,個客俾150

所以好講彩數
同埋真係睇吓你夠唔夠勤力,我今日幫P記派雜誌,三個鐘到,派左廿幾單,搵左差唔多500

好似呢啲咁嘅單,你做多多都無用啦
人係要識取捨,唔到價堅持唔好做
Lalamove唔洗諗 步兵單小到仆街不突只仲要係即時單 你唔接可能3秒內都冇左 堅持就一蚊都賺唔到 所以我先問有冇邊間多步兵單
1單$25 又要被人扣平台費
所以我話,你一定要幾個平台一齊玩,你先可以同時間競賽,做完一單接一單,差唔多送到嘅時候,你就要部署下附近有冇單

Btw呢排我幾鍾意做Lalamove啲單,價錢靚仔
我一直開緊 就唔多見有幾好 可能唔喺附近冇機會接
我通常冇嘢做就會係啲旺區附近等,只要係附近嘅單你都可以嘗試接左先,睇吓過客等唔等你
竟然,見佢呢個job係包咁滯,我估師兄係早做完再接
25不了,順路既話可能都會諗下
平台費姐係咩諗緊做pickup定做熊貓
呢d係包日計劃,睇你有無能力去接,有既其實幾好做,
同一區派,步兵最岩做
P記你每做$100,佢都收返你20蚊平台費
係好惡搞嫁
未試過呢個,係咪前一晚接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞