做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
做過一次,之後唔玩工作啦
啲地方唔密集,多數山卡啦
一大單job拆返開大概幾多單? 有幾多錢?
想問gogo係點玩法?唔係果個區係咪都可以搶單?
即係彈出黎,鬥快禁?
10-20單,揀之前會寫定
睇你邊區,同區就$20-25
遠就$40-45
唔洗抽20%

但要當日早上11點先知有冇得做,即係冇人揀個D單俾晒你
送唔到先係最煩,做嘅野最多。
有時送住宅,上到去人地開住門等你,或者保係保安到,根本冇可能影到佢要求嘅相,求戇其影件貨俾佢算。戇尻
依d工要唔要報稅?
唔洗
大圍我去過一次拎貨之後已經唔想再去d態度差撚到企係入面等佢執件比我,連企都唔撚比我企,叫我係走廊等唔好係入面等
交收個下 出cash?如果可以冇人知 想試下

依家返緊份工 唔可以比人知祕撈

一開始步兵 玩邊區好?
自僱 但係銀行出糧
未,都係中銀
好少遲過星期五,唔知今個星期咩事呀
而家有咩補貼plan申請?
以前30小時系統係點計你 ?
而家好似得接‘工作’ 接夠數有補貼
Yes 而家已經冇咗補貼
所以要直接食佢畀你嘅價
不過工作嗰啲根本唔係補貼啦
做1200蚊先補100
除番開每張單只係補三蚊
而家啲價咁閪都冇人屌先好野
自從放寬接單上限之後就長期西價,以前同區實收20一單都覺得少錢唔抵做,依家成日都係得10幾蚊一單仲要個價錢跳極都唔會高得去邊,仲要有d件不論1kg定5kg都係比得果十零廿蚊,但係又有人肯接喎有人做爛個巿你點屌都冇用
我做完琴日都唔做啦 我10點去到荔枝角站頭攞貨去觀塘派 之後去4PX攞貨去淘大派 最衰兩個地方都要回單 搞到成五點幾 最後得294.4 扣埋車錢二百五到 真係最低工資
4px剩係可以退返海濱道個倉,所以果d去藍田彩德嘅單係長期冇人接,因為一有回件就煩撚死送觀塘工商區又西價,夠膽出10蚊一單仲要未扣兩成八月果陣真係最好做同最多錢,果時送同區最低都實收20一件,通常25-28,仲要係日日超多單超近果隻。依家真係仲要d貨污jo到痴線,十幾蚊一單派amazon都唔派你啦
車費都去咗唔少 冇幾多落袋
已經登記左gogovan
等埋密碼就可以試下做步兵
amazon係乜? 第二個站頭?
即係ecms果d件,amazon jp嘅貨,荔枝角大圍屯門etc.果d倉單,可以退返是但一個站果隻,linex同amazon嘅單起碼做完唔會成隻手污jo到黑曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞