做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
好普通咋喎...門口d reception仲正
我去個日係個男仔
淨睇地址就可以,定位on99既,fake9人
多數日本森林同淘佬d貨,冇咩好驚
個場好係共享空間,reception應該唔關事
應該唔係pickupp寫字樓
但真係好正
碌鳩幾大
gogovan個個都係咁,講明唔好睇地圖
但屌你啦,唔好睇咁你整嚟做咩
問佢佢又話係個客地址錯乜柒乜柒
我好耐之前去係眼鏡娘
地圖唔岩我都算 有個岩既地址都叫可以自己search
屌佢老母尺寸錯先on9
apps寫係細件14x14x16 去到屌那星又大又不規則 不如比成板貨我啦
搞到人去到現場 又接唔到單 有咩意思
師兄,Lalamove點入,好似冇步兵揀咁嘅?
步兵就算啦😂唔夠做㗎
考翻個電單車牌再講
啱先喺天后聽完簡介會送咗3張去中環對上,其中一個係狗舍
早排好似都有個阿叔唔知整咩車手聯會
想有隊人專送嘢比狗
屌,呢啲有冇補償
不過就算有晒我時間都谷鳩氣
借個位睇下有冇巴絲有興趣接手我既小生意:

話說今年年頭返工返得唔開心, resign 後想試下邊做速遞邊做氣球佈置, 睇下可否以呢種方式維生 (日頭做步兵, 夜晚準備第二日既氣球訂單)
個生意已經開左個頭 : 有網頁、卡片、社交媒體專頁等等, 都見得下人
我本身有 d 懶, 加上後來反修例風波令我冇心情做宣傳
一路到九月, 機緣巧合下搵到一份滿意既工作, 但我又唔想呢盤生意就咁白廢, 捨棄

如果有巴絲有興趣接手, 請 tg lihkballoon
一個月時間, 比我感受下你 (一個人, 或小團體) 既誠意, 例如有冇練習
我會免費提供物料, 學習資源, 分享技巧, 心得等等
合格我會將我既心血及物資送晒比你

p.s. 我係巴打
gogovan 個APP DEL撚 左啦
屌佢老母,公屋送貨個時俾人偷左部手推車有冇咁貪心呀
成日要call車送貨,
多數都係0.6x0.8m左右嘅foamboard,
但好多騎兵都唔接, call van又唔抵
樓上由邊度送去邊度
四轆俾人偷唔奇 返支那嗰隻手拉車就應該唔會
此post已完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞