做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
屋企廁所幾大?
樓上架車仔大約承受到幾重貨
平日我返自己份全職工,夜晚6點收工之後想做攝下時間,星期六日都有時間做步兵,無車牌。呢啲時間邊間平台多單好做?
話唔埋,因為每日情況都唔同,
入哂甘多平台你有更大既彈性

Btw lalamove 要俾錢唔建議你入住
感受下點玩先
lala多唔多單 港島
都話日日唔同,無人答得實你邊到多單
你join左做落你會感受到個遊戲點玩

多單又唔代表你一定接到
行路既你無幾多選擇權

所以我一開始已經講你要多平台互補先有得做
大家做人其實現實d好

個個都話要多單又好做又價錢高

用個腦諗下呢個世界邊有甘著數既事

就算有,係咪真係輪到你呢?

你想加入成為一份子我好歡迎

但係你諗住輕鬆搵快錢既話

對唔住,呢個工種唔係好適合你
夜晚唔洗做百幾蚊粒鐘有乜工係?
係佢世界,時薪1000既人數>日薪1000既人數,咁講香港貧富懸殊應該世界第1
做搬貨送貨都係辛苦錢
有血有汗
你話無改過formula我都唔信

呢啲單由佢自己死仲好過
有人mon我唔講太多
食完飯之後個價又正常番
因為冇人接
佢嗰list上面嗰啲單 做完之後要用返半個鐘出市區 即係唔可以單接單 其實 就算開到100蚊一張 都唔抵
佢呢個鐘數會洗牌出第二日搶先單
開左gogovan d即時單比人秒搶
放係pool到個d單張張都遠,貨又大件,又唔多錢
lalamove有無咁既情況?
lala黎得既多半即時單 價就好過其他兩間放pool嗰啲單 但都唔小閪單
有一啲單叫做推送單 接單嗰陣左上角係藍色
當你一個星期接夠30張呢種藍色單
你就可以攞補貼
具體嚟講 每一張唔係喺倉度攞嘅單
例如幫人送衫送手袋 每張不論幾錢都補12蚊

所以星期六日接私人單 每張都最少30蚊 都算有得賺
甚至同4px合作嘅單 例如海濱倉
都係計私人單
平日觀塘送觀塘20蚊一張
如果你搶到十二張
連補貼時薪真係可以去到接近200蚊
而家係咪得pickup單先抽兩成
pish
睇你點砌 箱頭大件重既喺底都拉得到 但係搭高就pk
Pickup平台 呢到六件加一件細盒喺袋加埋都搵唔到二百 單量係多 最慘係想密做都唔得 步兵可以拎貨好有限 真實情況唔係得個講字 好唔好做自己諗
最後嗰句好似冇講錯喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞