做左兩個月自由接單速遞,你問我答

1001 回覆
21 Like 10 Dislike
封咪封,我有正職架,差你果十幾廿蚊開飯咩

就係呢句,我比佢封永久

話說佢唔止抽 20%
下面係個客 SD 黎(問我幾時到)
呢張單,我果度係寫 $25左右(未抽 20%)
我做果張CS比我睇個客比55,平台費18蚊
我接單29仲要扣20%
樓主仲有冇做,我都啱啱登記咗
啱啱有gogodelivery果陣登記咗
到而家一單都無做過 一係唔啱地點 一係個價太衰
個客個到抽完,再係速遞到扣20%
客戶食水,也同幫手送嘅人食水
老實講,步兵如果順路接一張$30單可以做下賺$24可以做下
如果你想接多單送同區唔想諗住好快派曬,因為地址天南地北
初頭唔識可能要好多時間先派曬6張單
隨時仲低過最低工資
邊區最好做
尋日2張單唔夠時間去第個站頭放左飛機,單都唔接返左屋企
冇理由為30蚊同佢博命
中西區?
新界西
做左2日13單
every Monday
屌記錯,Monday 確認上星期金額,星期五過數
我睇佢即時個價都幾好,不過真心難夾
有冇人用ikea藍色個超大購物袋 黎裝貨
會唔會開返個TG group傾吓?
有鑒於近日社會局勢動盪不穩,交通時間大受影響
加上最近價錢賤到唔唔賤,我決定暫停呢個工作
20%唔係平台費咩? 原來一早扣左一啲再扣平台費 怪唔得啲價咁低
可唔可以cap單上來
公道啲講
有一啲單有啲單太夜都冇人接過陣
個價就會高到佢抽完水都蝕錢
只不過而家已經唔會發生呢種可能

所以啲價就會低到離譜
佢而家已經變咗逢下下星期二出糧
唔想再做
最抵做過單價 100蚊,實收80
荔枝角去華富,運幾隻 CD

最傻係幾張單實收6蚊
送瑜伽球,搬到我 on9
佢話係細件,網購包果

最 on9 係困綁單去同一個地址
去到,發現係唔記得係6定8塊浮板
一塊一張單,收貨送到都要逐塊 scan
scan 到張單對貨上既 code 先可以做下一塊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞