[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
o個下手爭鋤到應
12off target 9 block....
貝貝國家隊就射中人折射都入
球會就過埋龍門射中柱無眼睇
Key pass 18
都唔錯啦
KEY PASS呢家野...
只要有埋門 都可以COUNT嘗試助攻o個個係key pass...

德國中堅 謝路美保定
之前比人吹奏 佢造好多key pass
其實只係佢多自由度 放波入去 同埋 隊友接應後直接攻門無乜意義
國米
干蛇對沙蛇咁好
國米咁都爬唔到頭
阿積士迷想知迪列治點由佢15歲開始睇到依家,呢排好似成日俾人屌
好撚勁
手球王子迪列治
係咁輸12碼 雖然今場果球唔怪得佢
在和萊切的比賽中,希古恩被對方門將手肘打中臉部,賽後也去醫院進行了縫針以及更深入的檢查。

根據記者Romeo Agresti的消息,希古恩以及賓坦古賽後晚上都去了醫院檢查,兩人的頭部並沒有大問題。另一名傷員比真歷是內收肌拉傷,需要在週一進行進一步的檢查。

在這場比賽第82分鐘,萊切門將在出擊時打到了希古恩的臉部,醫護人員現場對他進行了包紮,阿根廷人也堅持踢完了全場。
睇阿積士歐冠佢都好似唔係特別好?
只係戰術上放大咗進攻優勢

型男Ger膜拜區

係阿積士佢幾乎無敵咁存在
https://youtu.be/mBD0ExhL_HE 吹大左咋掛。。
如果你cut 到10分鐘嘅片就話啫,我自己都知佢邊幾場犯大錯,對保加利亞仲衰添,但係佢上個係真係好勁,一人carry 全個防線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞