[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
宜家係 M 子連隨隊練習都唔肯
講慘講俾人放棄 M 子夠大巴灰?
同意 不過冬窗要搵個高佬肯做後備
成季攻得最好睇係對拿仔上半場
偏偏唔係沙利帶
唔只講埋門最後一腳
係臨門幾腳處理都差
玩咩戰術都唔見得會好
今場尤其是上半場球球直線都入到禁區
但成隊波一入禁區就唔識踢
唔講以為搵波解圍
一係就有理無理都跌咗先
要打到sarriball又要有高波plan b嘅後備前鋒,我諗起豬腦
有無諗過係M子唔想踢
季初M子其實重有跟操做下後備
但係而家佢係連訓練都唔join
上次記者會沙利先講隨時歡迎佢跟翻操
意甲明明有十二個後備位
要帶埋佢去有咩難度,我地有幾可放得哂
好明顯M子覺得不被信任唔想同沙利踢啦
你想佢打後備出黎衝下姐唔等於佢願意架
印象中沙蛇係鍾意玩勝利十一人冇計,同埋佢心目中應該覺得sorry ball世界第一,咁又點會仲準備高波plan b落鳩自己面
呢樣真係冇計,大巴都可以用努力爭返正選,m子唔肯跟操叫沙蛇點出佢
大巴想賣到出面都俾佢練
M 子反而唔俾?
沙利都講明隨時歡迎佢
Higuain fell to the ground after the game and was transported to hospital. ⚫️⚪️ #juventus @juvefcdotcom
聽講m子同祖記係有協議
唔會係罷訓呢隻程度咁大獲瓜?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞