[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
貝貝西瓜加大巴
北泡
馬特尼又係一個極品,佢廢到咁竟然都搵到水魚高價接走,簡直係奇跡
嗰段黑暗時期
祖雲有個debuff光環
邊個一加盟祖記 實力自動減半
對唔住,阻阻你地,我係因為你地個標題吸引左我眼球,以為有咩新聞,點知係講波
個陣真係沉淪左好幾年,真係等到列治由拉素轉會過黎,佢當時仲要唔知係減人工/佣金先至轉會得成。

佢真係解決右路不穩,同埋佢係條邊線走上走落,隊波進攻上面幫唔少手。

列治未過黎前正選右閘係邊個? 係咪薛比拿?
又無咩新聞,講下歷史波經之餘,順便推下post
馬特尼又未至於極品嘅
嗰陣百廢待興
初初簽到佢 算好好架啦 15定20m左右之嘛
點都好過 伊亞尻達 阿貓 東尼
尻達都唔錯,係前面爆速同搶波,都有D 用㗎,係衰多傷...

馬特尼就真係得一季好波,之後又係唔識踢波,竟然都仲可以高價轉會
咪就係基謝拉囉
搭件馬高莫達

左面 係迪捷利
偉大左後衛 格羅素

四大廢閘 每一場都比人弱點攻擊
係佢了 d傳中波頂級 超卓
馬高莫達 記得佢了
早場冇呀朗
講廢無人提pepe

有期國家隊
pepe 鳩達 回塘甘莫
祖記升班之後果4年 真係慘不忍睹
尤其雲尼亞里下台之後更甚
費拉拿接手之後先戇鳩鳩
之前歐聯打希丁克隊車狗唔係太輸蝕
講緊個隊軌係完封6冠疤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞