[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想講前鋒冇高點
差一個美頓斯,個個一到禁區就滾水淥腳
冇高佬連角球一D用都冇
今場咩戰術都唔關事
好似貝下下派膠
西瓜下下中人
老師都幾球 chance
唔入球員問題多過戰術
上季屌帥頭九場8勝1和,入19球失6球
今年沙帥頭九場7勝2和,入16球失8球

#sarriout
我都覺得係,班人做左好多球入禁區,就係把握唔到
係埋門差d
踢得都叫有統治力,創造到機會

冇睇上場歐聯場 但聽講成77% 全場控球
今場都應該有70%
其實長遠咁踢係好既方向,但真係離真正沙利波仲好遠
要打組織係有陣痛期架喎,但係當班球員夾到默契個威力一定大個鳩斬,繼續出m子打即食燒味聯賽係好穩陣,但係靠高波出到歐聯根本走唔遠,祖記搵煙蛇長遠對隊波係好,但真係要比時間對波囉
呢班人腳
唔踢 Sarri ball 唔代表識入波
踢到利記咁你埋門一腳俾貝射結果都係一樣
宜家就係佢唔 like
自己都唔想踢
71%,25次攻門
根本大把機會,只係自己敗家
同埋好心練下角球啦
今場又chok左14個翻黎
把握得好啲已經搞撚掂啦
就算佢年紀大 唔再值得正選
佢都肯定係最佳十二人
頭先...如果入替o既 係m子唔係滴奶 話唔定有計傾
仆街沙利直接放棄m子
而且我印象中 Sarri ball 唔係指一入禁區就寧願插水搏十二碼
乜9都舉手
掛住投訴又唔追波
係想講M子唔係做正選 而係做C朗後備 or even 最後階段可以用多D靈活戰術做後備殺手 其實有D隊伍守地波強 有D隊伍高佬少 空戰特別弱 如果有針對性部署既話 M子可以係某D隊伍有作用 即係垃隊可以用明買明賣戰術屈機
至於M子接唔接受長期後備係另一回事
沙利控傳係正確既 只係想講唔好100%抗佢高佬頂波
有時多個選擇就唔會比隊手捉路 點都要有M子係後備長期壓場
不過M子應該都唔鐘意90%時間做後備
出m子 唔一定淨得燒味架喎
m子雖然唔係量產型
但佢好幫得手 戰術價值極高
講歐聯的話...m子仲勁q過斜恩喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞