[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
諗番起果陣仲有基謝拉
沉果期仲有一隻閘 醒唔起咩名 果陣睇到屌哂老母
有迪亞高點可以唔提泰亞高
基謝拉都係免費轉會,相比上面堆垃圾,咁就算啦
我好Q憎美路
如果整個最差收購頭十排行榜
我填哂十個落去
好多人埋怨迪亞高 笑佢水貨
但其實佢有貨交
成個轉會都係悲劇
岩,成件事錯哂,跟住個無料又硬頸的領隊,無記錯係迪尼利帶隊,仲有因為隊長迪比亞路係度,隊波無可能同時出兩個十號位的球員,咁就唯有犧牲左迪亞高
迪利尼 要求打442 前鋒要“高矮配”
熱身賽 迪亞高做輔鋒 表現都唔錯 點知馬斜眼一尻賣走左
馬斜眼 + 迪利尼 係森多孖寶 當季一齊撬過黎

真正玩死迪亞高嗰個係費拉拿
打個垃圾4312 其實因為佢 我好討厭打4312呢個陣式
有個米蘭朋友向我解釋過
4312 個攻中要實力超強 強到如卡卡 雷哥斯達咁
迪亞高再強都無前兩者咁強 結果顯而易見
迪亞高扭得一個半個 根住比人圍到阿媽都唔認得 又無人有勇氣現身幫波 又無人走位 無人配合
前面得兩件大舊衰 孤掌難鳴
無記錯的話 當季湊湊埋埋(連死球) 有成十幾個助攻
啲人仲笑佢插佢
我心諗 連佢都無埋的話 當季咪話排第七 排十七就參唔多
果時係打4212 有個死仆街成日都紅牌
而家個名俾貝貝打真係無眼睇
好似係加拉塔沙雷踢得幾好著埋10號
馬斜眼一上任 賣核心 留毒瘤神乎奇技
祖記會係香港 set up 新 office
Andrea Agnelli: "Today, we ask you, the Shareholders to approve a 300 million capital increase for our 2019/2024 development plan."

三億
for 5年...........
個士多會唔會翻生?
Official: Juventus & FCA have agreed to increase the yearly fixed Jeep sponsorship by €25 million for 2019/2020 & 2020/2021.
At the same time, Juventus & FCA agreed to start negotiations for the renewal of the sponsorship agreement, in advance of the term set out in the contract

Jeep呢兩年每年科多25m
姐係差唔多42m一年
有冇新online store
同蝗疤拜獌仲有一段距離
一日個聯賽搞唔好,都唔會追到
啱啱正想po
超越左拜仁了
沙羅索排第2? 拿波里去左邊?
祖記官網d衫幾靚 有冇人想買?

牙朗終於有得抖下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞