[就算政府擁有的武力統治不讓人民發言,自由的言論仍然充滿着強大的力量]祖雲達斯臨時球迷區(7)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
印象中佢黎果半季大部分時間都係後備
表現真係不過不失
主要用黎接軒蘭尼斯嘅空缺
果時歐聯未改制市場上都無咩好揀
放佢走主要都係因為簽左m14同b30
同利文拿一樣都係有價就放
廢事白養一堆人姐
so far都無蝕錢,我又唔覺得係差收購
我都唔係排佢第一
一個斜恩 夠買十個泰維斯 六個M子 三個比真歷 無限個安利橙
幾多個普巴
唔係大傷都只會係現金卷
睇下lemina coman pereyra favilli orosolini kean
仲有無人記得呢班人

Jorge Martinez
Poulsen
Elia
阿米朗
安達迪
第一個無乜印象,後面個四個真係垃圾,睇住佢地出場真係睇到嘔血
還有阿瑪利,重金係巴勒莫買番黎,點知得一季好波,之後好似唔識踢波咁,係前線隱曬形,場場打少一個咁樣
又要提下大家有件黎自法乙o既左翼
艾斯迪加列拜亞...
馬斜眼搵左成個夏天o既傑作
冇乜運,連kean都入波出過佢
祖記黑暗歲月

安達迪最撚痴線 冇出過場就傷撚左
呢個簡直經典 果陣睇到興過火屎
阿米朗-新華朗,不個得個頭似
仲有失蹤人口伊斯拿
認真第一季J過,個陣幾夾,不過一季貨仔
佢個陣威到係入籍埋意大利,踢過國家隊,轉個頭隨即收皮
其實升班後d敎練好廢,雲尼亞里,迪利尼,費拉拿,完全靠d老臣子頂住(迪比亞路,尼維特果d)
迪亞高 好可惜
條友一番國家隊就斷acl
番兩次斷撚曬兩條
仲有個卡錫 - 新尼維持,都係得個頭似
諗返而貝貝都唔係咁差
貝貝已經叫新一代意大利國腳比較好,但同舊人比,唔好話托迪,迪比亞路,巴治奥,佢連老基艾沙,蘇拿都有一段距離。其實意大利青訓點解搞成咁。。。
這件卡錫都好有印象,初黎報到係威係勢,之後比人睇穿左佢條路,一味爆速落底,但傳中又唔掂,原來都係廢材無料到
走左之後影都無埋
得招鳩爆
大家仲記唔記 美路,這件都係極品,佢係有料,但個腦唔得,間唔時就短路一次,踢幾場就會自爆拎牌出場,成日要隊打少一個...

祖記個段黑暗時間都使左好多冤枉錢,好多都唔係平野㗎啦
melo重用左c辛同馬基安尼再加錢換
最後真係賤價送俾加拉塔沙雷
呢條友就咪提
最慘都係迪亞高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞