【日系JJ】日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

Ocean Trico clay?

好易推嘅髮泥
抄落頭唔Cake手
聞落去重好香添

正wo,易唔易洗? 但呢隻泥好似好貴?

幾錢
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

Ocean Trico clay?

好易推嘅髮泥
抄落頭唔Cake手
聞落去重好香添

正wo,易唔易洗? 但呢隻泥好似好貴?

幾錢

128?
BTW我愛黎明
唔識日文,英文又麻麻地,如果俾嘅話通常要比幾多幅,定係就咪 前 側 後3張?
BTW我愛黎明

唔識日文,英文又麻麻地,如果俾嘅話通常要比幾多幅,定係就咪 前 側 後3張?

如果係識剪,畀圖佢就明㗎
最近Voivoi Miyaoka 走咗
試咗一次Naoko發覺好似唔係好啱我
而家啲頭髮長到頂唔順
有冇啲差唔多價錢(350HKD左右)既Salon可以試下
https://youtu.be/ypE7G8k_bwA
Lipps呢段片真係好殺食
btw但佢而家玩韓風
而家啲頭髮長到頂唔順

btw但佢而家玩韓風

要咁大pat架
btw但佢而家玩韓風

要咁大pat架

髮量多係要咁多
試過做個對比 同一款gel 用少用多效果差好遠
而家啲頭髮長到頂唔順

而家啲頭髮長到頂唔順

哦我意思想搵miyaoka 上次試左次幾好
諗住今次都ok就以後都搵佢
唔知佢依家去左邊到做?
而家啲頭髮長到頂唔順

唔知佢依家去左邊到做?

呢度d巴打好似有講過下? o2hair呢間我見好似ok
如果想約 Naoko 係咪打去是旦一間鋪都得?
佢 booking 係咪好 full ?
thanks 巴打
如果想約 Naoko 係咪打去是旦一間鋪都得?
佢 booking 係咪好 full ?
thanks 巴打

唔係,要打銅鑼灣個間
而家啲頭髮長到頂唔順

唔知佢依家去左邊到做?

最後都係Book返Naoko
再唔掂先試O2/AR
而家啲頭髮長到頂唔順

唔知佢依家去左邊到做?

再唔掂先試O2/AR

卜左幾時 可唔可以包膠
https: //youtu.be/f6C1HIgpReY
睇完呢個youtuber之後發覺卷髮幾型幾好睇 心血來潮想試下燙卷髮

呢個post見到我一直都幾鍾意既日系髮型

我未去過髮型屋 平時去開9剪店+未染燙過
有冇推薦好既髮型屋可以燙髮+順便剪上面個種日系髮型
而家我頭髮ok有長度(因為唔剪剷青) 不過冇上面個D咁長
希望質素好 不過最好價錢唔好太貴
(有學生優惠就更加好(大學生))
有冇巴/絲試過o係 voi voi 漂染 ? 效果如何 ?
而家啲頭髮長到頂唔順

唔知佢依家去左邊到做?

再唔掂先試O2/AR

卜左幾時 可唔可以包膠

我剪咗三次 5舊落樓 naoko好細心 剪過程好靜 我又唔識日文 所以都唔敢講嘢

唔知佢依家去左邊到做?

再唔掂先試O2/AR

卜左幾時 可唔可以包膠

我剪咗三次 5舊落樓 naoko好細心 剪過程好靜 我又唔識日文 所以都唔敢講嘢

巴打你 book Naoko 通常提早幾多 book
幾個月前去日本玩順便剪埋頭髮
去左ORDERR到剪,髮型師姐姐幾好傾,
比相佢睇剪出黎效果都幾好,
不過染髮個到就爭d, 本身冇漂所以唔係幾上色
係日本剪過之後真係返唔到轉頭

唔知佢依家去左邊到做?

再唔掂先試O2/AR

卜左幾時 可唔可以包膠

巴打你 book Naoko 通常提早幾多 book

啱啱剪完 今次又幾好 不過係styling麻麻
gatsby係日本又幾好gel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞