【日系JJ】日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
有折
想去

邊間?

Carte Blanche 尖沙咀
Campaign!! If you ask to perm or color to our new stylist, Jason, you will get special offers!!

Color+cut+ shampoo, finish+TREATMENT
or
Perm+cut+shampoo, finish+TREATMENT

Both menus, normally cost 1500HKD is now 980HKD!

Only till 15th December 2017, exceptional offer to FB friends!

Please call 28017755, Central salon!

今、新しいスタイリストのジェイソンにパーマ、カラーを頼むとスペシャルオファーがあります!!

トリートメント、カット付きで通常1500HKDのところ、なんと 980HKD!!

セントラルサロンにお電話ください。28017755です!
12月15日までの限定です!

大家點睇Voi voi Rakkaus 出呢張相?

Color (With cut, shampoo, finish, and the nano steamer treatment)

Artistic director 1500HKD~

啫係佢係Artistic director?
想去染下頭髮,隨便修下咁,想染灰色但唔想漂髮,見網上d人話灰色都可以唔使漂? 呢排有無話興咩色咁

點會唔洗漂 諗下好
秋冬都係深髮色好

我想染深黑帶少少灰,
不過剪開果間髮型屋話深色一定會帶藍色,
係唔係真呢
全部網都冇寫漂

啫係漂另加?
全部網都冇寫漂

啫係漂另加?

多數係 所以我盡量唔想漂,一傷髮,二傷錢包,三易掉色要補密d
想去染下頭髮,隨便修下咁,想染灰色但唔想漂髮,見網上d人話灰色都可以唔使漂? 呢排有無話興咩色咁

點會唔洗漂 諗下好
秋冬都係深髮色好

我想染深黑帶少少灰,
不過剪開果間髮型屋話深色一定會帶藍色,
係唔係真呢

我都係想染深灰,見網上話咩迷霧灰色唔使漂,後日去問下個理髮師先
全部網都冇寫漂

啫係漂另加?

多數係 所以我盡量唔想漂,一傷髮,二傷錢包,三易掉色要補密d

頭髮好黑唔漂唔上色
去返普通salon難到個髮型師

去左染啦?

去左染啦?

冇啊
仲未係想要既長度
是但搵間嗌佢幫我修修同剪碎剪薄

佢係咁摸我個頭一臉驚奇
8月尾係日本剪完
啲陰好長個頭又厚
但係gel完唔係好覺

一洗完我個頭長到遮眼
佢: 點解你可以擸到眉上既 技能黎架喎

應該係日本剪果陣真係好薄好有空氣感
所以長咗都唔覺
8月尾係日本剪完
啲陰好長個頭又厚
但係gel完唔係好覺

一洗完我個頭長到遮眼
佢: 點解你可以擸到眉上既 技能黎架喎

應該係日本剪果陣真係好薄好有空氣感
所以長咗都唔覺

驚唔驚佢剪衰你個型啊

驚唔驚佢剪衰你個型啊

我都係叫佢剪薄啲應該唔驚

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

驚唔驚佢剪衰你個型啊

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

所以話有心機剪同冇心機剪真係好大分別

驚唔驚佢剪衰你個型啊

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

女仔黎

佢個樣認真到眼都唔眨
剪完俾錢果陣仲係咁望

好似發現新世界咁
有折
想去

邊間?

Carte Blanche 尖沙咀

係咪淨係得日/英語溝通

驚唔驚佢剪衰你個型啊

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

女仔黎

佢個樣認真到眼都唔眨
剪完俾錢果陣仲係咁望

好似發現新世界咁

如果佢喺YouTube睇多啲三科佢哋片
咪嘩嘩聲

驚唔驚佢剪衰你個型啊

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

女仔黎

佢個樣認真到眼都唔眨
剪完俾錢果陣仲係咁望

好似發現新世界咁

咪嘩嘩聲

我都有講下可以點剪

佢:哦 係喎

驚唔驚佢剪衰你個型啊

佢都好有心機咁慢慢剪
仲話係佢剪最耐既短髮

女仔黎

佢個樣認真到眼都唔眨
剪完俾錢果陣仲係咁望

好似發現新世界咁

咪嘩嘩聲

我都有講下可以點剪

佢:哦 係喎

女師傅 可唔可愛架
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

Ocean Trico clay?
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

好易推嘅髮泥
抄落頭唔Cake手
聞落去重好香添
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

好易推嘅髮泥
抄落頭唔Cake手
聞落去重好香添

正wo,易唔易洗? 但呢隻泥好似好貴?
紅色正

乾粉咁唔會癡埋一舊
易整

好易推嘅髮泥
抄落頭唔Cake手
聞落去重好香添

正wo,易唔易洗? 但呢隻泥好似好貴?

5隻差clay未買
想試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞