【日系JJ】日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)

1001 回覆
25 Like 9 Dislike

Onedam 19mm卷髮夾+Ocean Trico NATURAL

冇剷

值得一剪

第一次係香港剪得滿意
下次再剪都ok就應該以後搵佢剪

How much

原價好似450
而家有30% off

你係搵最下面嗰個剪?

Onedam 19mm卷髮夾+Ocean Trico NATURAL

夾咗日系味多返好多 側邊又開始長返 冇咁覺眼

夾得幾自然呀

夾咗日系味多返好多 側邊又開始長返 冇咁覺眼

發覺日系嘅重點係個長度,長度真係好緊要

夾得幾自然呀

無造作パーマ風ヘアーセット,當然要夾到好Random

夾得幾自然呀

巴打 Onedam卷髮夾 邊到有貨

夾得幾自然呀

應該要amazon

btw 平時唔多鐘意攣 見到巴打張相都想買個黎玩下

夾得幾自然呀

應該要amazon

btw 平時唔多鐘意攣 見到巴打張相都想買個黎玩下

記得睇埋個電壓

銀城齊晒

通常買邊隻好

呢間大家覺得值唔值得一試

我打算去 但我好怕冇人識中文

銀城齊晒

通常買邊隻好

我見都係紅/白
琴日買咗紅 感覺都唔錯
想遲啲買埋白黎溝

銀城齊晒

通常買邊隻好

我見都係紅/白
琴日買咗紅 感覺都唔錯
想遲啲買埋白黎溝

推薦Clay 同 natural
因為我係乾性髮質,natural嗰質感水份多
所以冇咁難過啲頭髮
而Clay嗰定力係最強,軟毛最適合

冇剷

值得一剪

第一次係香港剪得滿意
下次再剪都ok就應該以後搵佢剪

How much

原價好似450
而家有30% off

你係搵最下面嗰個剪?

yes

Campaign!! If you ask to perm or color to our new stylist, Jason, you will get special offers!!

Color+cut+ shampoo, finish+TREATMENT
or
Perm+cut+shampoo, finish+TREATMENT

Both menus, normally cost 1500HKD is now 980HKD!

Only till 15th December 2017, exceptional offer to FB friends!

Please call 28017755, Central salon!

今、新しいスタイリストのジェイソンにパーマ、カラーを頼むとスペシャルオファーがあります!!

トリートメント、カット付きで通常1500HKDのところ、なんと 980HKD!!

セントラルサロンにお電話ください。28017755です!
12月15日までの限定です!

大家點睇Voi voi Rakkaus 出呢張相?

齊晒
有折
想去

hairdo依家新客有折?
有折
想去

有剪頭髮份?
有折
想去

有剪頭髮份?

首先很簡單!

[平日]髮型,gel甲,延植眼睫毛,眉毛造型,Facial 全部都有8折
想去染下頭髮,隨便修下咁,想染灰色但唔想漂髮,見網上d人話灰色都可以唔使漂? 呢排有無話興咩色咁
想去染下頭髮,隨便修下咁,想染灰色但唔想漂髮,見網上d人話灰色都可以唔使漂? 呢排有無話興咩色咁

點會唔洗漂 諗下好
秋冬都係深髮色好
有折
想去

邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞