【日系JJ】日系髮型集中討論區(包括香港日系髮型屋資訊)

1001 回覆
25 Like 9 Dislike
三科結婚了

佢老婆完全係我既type
三科結婚了

唔係結左好耐啦咩
三科結婚了

結左好耐
我比較鍾意佢老婆以前gal系 個陣
有冇人搵過Xavier leo剪?
有冇人搵過Xavier leo剪?

我,17樓有講
人在東京,有冇東京salon推薦?

Ocean Tokyo 、LIPPS、AKROS、RERCUT
男性嘅話

鍾意短髮嘅朋友可以考慮

Ocean Tokyo 、LIPPS、AKROS、RERCUT
男性嘅話

講到好似可以walk-in咁
其他或者可以, 呢幾間無乜可能

男性嘅話

講到好似可以walk-in咁
其他或者可以, 呢幾間無乜可能

Down apps 「HOT PEPPER 」預約就得啦

鍾意短髮嘅朋友可以考慮

好睇人架喎
瘦撚剪完似道友
肥仔剪完變箭豬

鍾意短髮嘅朋友可以考慮

好睇人架喎
瘦撚剪完似道友
肥仔剪完變箭豬

咁髮型呢家嘢都係睇用家嘅適應性嘅

鍾意短髮嘅朋友可以考慮

如果顏色全部都跟足曬
我怕被人話お前は shokichi じゃないぞ

鍾意短髮嘅朋友可以考慮

如果顏色全部都跟足曬
我怕被人話お前は shokichi じゃないぞ

今日咁嘅天氣用Deuxer 5完全gel唔起
今日咁嘅天氣用Deuxer 5完全gel唔起

係喎巴打你d頭髮長返未
想整果啲都要電,好貴呀
我係街度見到d女仔著日系衫 / 日系頭, 我會覺得勁靚,不停望住

利申: 短髮控,超鐘意女仔短髮

想整果啲都要電,好貴呀

拿屋企人d電髮夾,自己整次,睇下岩唔岩自己先lo
想整果啲都要電,好貴呀

拿屋企人d電髮夾,自己整次,睇下岩唔岩自己先lo

得直髮夾,試唔試到?
我係街度見到d女仔著日系衫 / 日系頭, 我會覺得勁靚,不停望住

點解你可以見到

我完全冇見過,見親都係大陸妹、韓妹款,再唔係abc

圖一

圖一

不得了

圖一

不得了

個人偏好圖二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞