[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
Chronos真係好難估
如果仲有遊戲世界都好D...起碼仲有得講

而家好擔心之後果半年點算...皮套都出晒咁滯

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔好又無限可能性呀屌你老母

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑
呢集睇完之後個lv99真係有種無限魂嘅感覺
點解永夢冇啦啦可以自己定個lv (99)出嚟,有種任佢講嘅感覺

咪呀

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑
點解永夢冇啦啦可以自己定個lv (99)出嚟,有種任佢講嘅感覺

佢係bugster virus嘅母體喎
同上年ghost差好遠呀

感覺姐
只係個人感覺上呢幕係最多套拉打中 嘅中期型態中做得算差下

其實永夢係virus母體呢個idea都幾爆
發揮得好嘅話要成為平成最佳作真係走唔甩

ghost個背景都好好丁
但係之後

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

唔係講笑

感覺姐

中期形態呢集叫差?

我反而覺得呢集收返貴利矢嘅伏線,同埋永夢繼承左貴利矢嘅Driver,以中期形態黎講係幾驚喜

屌今集好撚好睇 三個逐一行出黎變身打大佬真係好英雄feel
btw型彩真係越來越型 今日成個隊長咁 仲係咁鼓勵同擋招

幫永夢擋招嗰度真係無得輸
doremifa beat得型彩一個飛走
又出返激怒龍牙
http://ameblo.jp/tetsuya-iwanaga/entry-12257699112.html?timestamp=1489881405
大約意思係社長說自己小時候就很憧憬變身英雄,對現代社會的大人失去兒時的夢想感到惋惜,所以他才要開發編年史,他希望能給所有人成為可以當守護自己重要東西的英雄的機會,從無聊平凡的生活中解放出來,就算遇到挫折依然能像殭屍一樣不斷站起來
還說這世上沒有完美的人,不論的看著多完美的人都有慌亂痛苦的時候,但社長希望各位能不忘自己當初的夢想,不輸給疾病和困難,即使被人嘲笑依然不忘初心
翻譯來自百度

翻譯錯請指正

社長

又出返激怒龍牙

係DoDoDo黑龍劍呀
柒彩最尾叫永夢接受生命的逝去都係醫生職責的一部分

柒彩做拉打雖然柒 但做醫生真係好撚型

唔係變咗型彩喇咩

唔係講笑

感覺姐

中期形態呢集叫差?

我反而覺得呢集收返貴利矢嘅伏線,同埋永夢繼承左貴利矢嘅Driver,以中期形態黎講係幾驚喜

我最欣賞係就算貴利矢咁快退場
個劇情去到咁後期都仲發揮貴利矢嘅作用
貴利矢真係
屌今集好撚好睇 三個逐一行出黎變身打大佬真係好英雄feel
btw型彩真係越來越型 今日成個隊長咁 仲係咁鼓勵同擋招

幫永夢擋招嗰度真係無得輸
doremifa beat得型彩一個飛走

佢最低lv
今集 Nico 睇住大我變身果時好似好淫咁
女主做幹部, Graphite收左花都復活 ,呢套野真係越來越估唔到

唔通佢餅卡帶係玩認真,之前出咗相又刪 post
女主做幹部, Graphite收左花都復活 ,呢套野真係越來越估唔到

十成九係
係佢ig啲post仲要見到成日同甲斐一齊
應該好多scene都係有佢同parado

創造完美既遊戲
玩遊戲有無限嘅可能性

而家仲有Para-Dx Lv.99, Poppy, Chronos同無敵, 應該40集先出齊皮套?

鎧武臨尾有龍玄摺蟹、邪武
Drive臨尾有Gold Drive、Chaser Mach

Chaser Mach果次好似無咩情報流出?

十成九係

餅卡帶係唔係pb果餅
係就爽,好彩當初有訂
GEMN外傳2,唔多關本篇事,講班NPC拉打果套,睇唔睇都冇咩所謂
https://drive.google.com/file/d/0Bwpvj9CmbmfLQ3RCblI2M0FIQzA/view?usp=sharing
啱啱搵GHOST果時發現有呢套外傳,上傳左比咪睇嘅巴打

請問有冇 1
女主有無可能係doremifabeat個boss
之前好似只係話係game character

十成九係

餅卡帶係唔係pb果餅
係就爽,好彩當初有訂

唔係,你講要訂個個係doremi

而家仲有Para-Dx Lv.99, Poppy, Chronos同無敵, 應該40集先出齊皮套?

Drive臨尾有Gold Drive、Chaser Mach

直程到個集預告出先知有呢個form/拉打既出現
今集 Nico 睇住大我變身果時好似好淫咁

認真 我覺得nico正過ppap
今集大結局?

十成九係

餅卡帶係唔係pb果餅
係就爽,好彩當初有訂

唔係,佢自己有隻新嘅少女game

直程到個集預告出先知有呢個form/拉打既出現

只係因為呢個form冇新玩具
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞