[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
今集 Nico 睇住大我變身果時好似好淫咁

認真 我覺得nico正過ppap

nico個樣夠淫

女主做幹部, Graphite收左花都復活 ,呢套野真係越來越估唔到

好似係fake架

女主笑係佢上台唱歌, 句野係同石墨講, 但剪poppy個樣出黎fake人

但係個背景呢

bugster大集合

背景「GENM CORP.」

雖然都有可能係parado妄想「如果poppi返黎就好」

唔係講笑
呢集睇完之後個lv99真係有種無限魂嘅感覺
點解永夢冇啦啦可以自己定個lv (99)出嚟,有種任佢講嘅感覺

佢係bugster virus嘅母體喎
同上年ghost差好遠呀

感覺姐
只係個人感覺上呢幕係最多套拉打中 嘅中期型態中做得算差下

其實永夢係virus母體呢個idea都幾爆
發揮得好嘅話要成為平成最佳作真係走唔甩

中期形態呢集叫差?

我反而覺得呢集收返貴利矢嘅伏線,同埋永夢繼承左貴利矢嘅Driver,以中期形態黎講係幾驚喜

我最欣賞係就算貴利矢咁快退場
個劇情去到咁後期都仲發揮貴利矢嘅作用
貴利矢真係

agger

感覺姐
只係個人感覺上呢幕係最多套拉打中 嘅中期型態中做得算差下

中期形態呢集叫差?

我反而覺得呢集收返貴利矢嘅伏線,同埋永夢繼承左貴利矢嘅Driver,以中期形態黎講係幾驚喜

貴利矢真係

agger

遺愛人間
女主做幹部, Graphite收左花都復活 ,呢套野真係越來越估唔到

好似係fake架

女主笑係佢上台唱歌, 句野係同石墨講, 但剪poppy個樣出黎fake人

但係個背景呢

bugster大集合

背景「GENM CORP.」

雖然都有可能係parado妄想「如果poppi返黎就好」

如果係咁就會大家一齊炒車中伏
Chronos真係好難估

又可以講返graphite條腰啦

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

屌係喎依家先中期
其實社長個老豆有咩用

岩岩出黎果陣以為同nico戲份差唔多 結果唔係

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

屌係喎依家先中期

其實貴利矢真係好犀利
咁短時間可以睇清晒所有野
同埋仲搵埋解決方法
如果唔係靠佢d data
主角群真係搞唔掂社長

我都估係社長

我都估係社長

睇埋嚟緊果幾集,到底收花條友係客串一兩集定咩
係嘅話除非有角色或新社長會變身
咁就可以確定係社長變

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

屌係喎依家先中期

其實貴利矢真係好犀利
同埋仲搵埋解決方法
主角群真係搞唔掂社長

就係禁快手 所以要佢死

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

屌係喎依家先中期

其實貴利矢真係好犀利
同埋仲搵埋解決方法
主角群真係搞唔掂社長

就係禁快手 所以要佢死

社長最錯就係殺完人唔執手尾
留返晒啲遺物喺度
屌你老母禮拜日未呀
又可以比較下中期型態登場回
W Fang Joker
OOO Tajadol Combo
Fourze Magnet States
Wizard All Dragon
鎧武 Kachidoki Arms
Drive Type Formula
Ghost Grateful Damashii
Ex-Aid Maximum Gamer Lv.99

最虛應該係Grateful

中期形態呢集叫差?

貴利矢真係

agger

遺愛人間

劇情去到後期

屌係喎依家先中期

其實貴利矢真係好犀利
同埋仲搵埋解決方法
主角群真係搞唔掂社長

就係禁快手 所以要佢死

推進度快得制會破壞社長計劃
原因只因知道得太多

明明grateful出嗰時好好丁

我都估係社長

咁就可以確定係社長變

Agger
啱啱睇完23集,似乎唔可以咁快下結論

我都估係社長

咁就可以確定係社長變

Agger
啱啱睇完23集,似乎唔可以咁快下結論

Btw社長是咪暫時徹退一個月

grateful 虛?
反鳩屎都唔洗反到呢個地步阿
當初變身果幕打鬥又不過不失

grateful 虛?
反鳩屎都唔洗反到呢個地步阿
當初變身果幕打鬥又不過不失

劇情表現Grateful果集係虛喎
SHF Ghost我唯一一隻買左就係Grateful tim
鍾意佢個造型 但講真果一集既劇情真係虛
冇盲撐盲反
就算我鍾意Drive 我都唔覺Formula果集係特別好
我覺等女主唔係變節
可能係回憶用黎誤導觀眾
D bugster一出世都係邪惡
應該係改邪歸正左
今集見佢祈禱咁真心 做間碟都咁入戲

最好係咪鎧武同OOO

鎧武從天而降變身+rambo式突襲
我覺等女主唔係變節
可能係回憶用黎誤導觀眾
D bugster一出世都係邪惡
應該係改邪歸正左
今集見佢祈禱咁真心 做間碟都咁入戲

我覺得東映係特登剪到條trailer咁
Parad可能係同Graphite/新幹部講おかえり?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞