[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 23 , 宇宙06

583 回覆
7 Like 0 Dislike
Chronos變身者競猜遊戲
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
4. M / 永夢隻bugster
5. AI
6. Graphite: 就畀你哋見識下超越level 99既力...
社長: 本來想佔用Parad個身體,不過無所謂啦

1,機率最細
不過作為fan係唔會放棄任何細小嘅希望

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

之前都有巴打FF過會唔會出遊戲世界
有嘅話貴利可能都會出嚟

屌你笑左出聲

呢套野由最初屌曬鬼到呢家個個星期追真係一絕

無屌過 第一集個戰鬥已經好吸引我

same
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI
6. Graphite: 就畀你哋見識下超越level 99既力...

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

敵人係遊戲角色始終覺得會引申到去遊戲世界
依家仲要連社長都退埋場 敵人變返bugstar
我仍然相信之後會講遊戲世界
根據動漫台水無神操緒巴打對招紙上日文ge理解, Chronos 係社長

以下鳴謝imas po

1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

由平成generations帶出遊戲世界已經覺得之後無理由唔講
有機會出貴利矢外傳既話都可能靠呢樣
可能社長變左蠻野咁呢,以後得把聲
其實chrons用gemn/ex-aid原型改
都幾肯定係俾社長用
一係就係m 都唔係無可能嘅
因為一個係人一個係bugstar 睇嚟永夢同m遲早都要分開
有冇魔動王變身gif圖
社長復活後:
知唔知點解我咁急想整餅帶出嚟
因為我要喺我人類身體頂唔順之前
創造出改變世界嘅生存遊戲
成為新世界嘅神
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

連皮套大戰都有講(True brave係遊戲世界柒彩)

我相信後期主線真係遊戲世界 所謂bugster就係遊戲世界居民
重溫各集Ex-Aid(by 哪有錢賣老母) : https://drive.google.com/folderview?id=0Bwpvj9CmbmfLclJVc3ZUckNQYjA

有冇GHOST

另外,啱啱先發現

可能社長變左蠻野咁呢,以後得把聲

有可能
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

由平成generations帶出遊戲世界已經覺得之後無理由唔講

其實貴利佬係現實世界game over後去左遊戲世界同Bugster戰鬥緊
社長game over之前中既係Dangerous Zombie既病毒
會唔會比佢嘔到便當呢
如果Parad真係要殺佢,佢用手上既Bugvisor就咁射死佢都得啦

社長呃永夢果集有試過令佢自己感染病毒生Bugster
點解今集中Dangerous Zombie病毒反而會game over?
就算佢比永夢Reprogram左,最多都係變唔到身姐

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

其實貴利佬係現實世界game over後去左遊戲世界同Bugster戰鬥緊

索林
社長game over之前中既係Dangerous Zombie既病毒
會唔會比佢嘔到便當呢
如果Parad真係要殺佢,佢用手上既Bugvisor就咁射死佢都得啦

點解今集中Dangerous Zombie病毒反而會game over?

對game病冇晒抗性
好似大我條女咁(好似係
1. 社長復活
2. Graphite
3. 新社長
5. AI

1,機率最細

漏咗貴利矢

貴利的話會係反高潮

有嘅話貴利可能都會出嚟

無腰帶卡帶點打
會唔會比佢嘔到便當呢

對game病冇晒抗性
好似大我條女咁(好似係

太多病毒就會即場死亡啦

當初社長俾mightbros餅空卡帶parado個陣講過
會唔會比佢嘔到便當呢

對game病冇晒抗性
好似大我條女咁(好似係

太多病毒就會即場死亡啦

當初社長俾mightbros餅空卡帶parado個陣講過

好似貴利佬中伏嗰陣時咁
上咗熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞